Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je gdje na zapadu robijala bi 50 godina zbog svega,bez kaucije,bez prava na zalbu,ali posto je to BiH od toga nema nista!
Pa otac ubijenog Dženana Memića to govori ima 3g al niko mu ne vjeruje a vi i dalje ovce SDAovske sjedite kući dok se i vama ne desi isti slucaj
Vidi pudlice, s tim što su pudlice slatke.
a1ka, TVOJA GLOOOVA LICI NA MOJU MALU GLAVICU.🤣🤣🤣🤣
Magistar1942, TEGLA JE POTKIVA POSTENO. VIDIS DA JE SRECNA.
DALIDE BI SE ODRKO SVAKI POSTENI DJIKAN I SKUTOR, SAMO NEBI UHLJEBSKA, LOPOVSKA SDA.
Pada mafija
i ovo kada sada svi znamo, za dva dana ce biti zaboravljeno, a ona ce nastaviti dalje kao sto ce nastaviti i mafija da radi dalje uz njihom blagoslov
ova dalida ima facu ko mongolsko krme
ko nju potkiva..
Dalida, bolje da si se u pronice zadala, nego da ti se ovo desava. A, imas potencijala za sedmu umjetnost ...
A sta joj je s glooovom?
Ima li i jedan yebeni funkcioner da nije potkovan pizda li im materina
u tuzilastvu rupa, u sudstvu rupa gdje , svugdje rupe
loš je miš koji samo jednu rupu ima.
Da je sve korumpirano je i ovo dokazDaje pravne države kakvu zagovara međunarodna zajednica i EU Kantonalni tužioc bi morao odmah da otvori predmet sasluša sve nabrojane i samu Dalidu ni završi predmetDa li tužbom ili odbacivanjem navoda ne- bitnoAl niko ne mrda k.......jer su svi u talu.Neko zaposlio nekoga ,neko uzima lovu, neko nekoma ljubavnik-ca.......ovo je sve otišlo u t.p.m.
TREBATE SE ZALITI MEDJUNARODNOM SUDU I NEKA JE HAPSE NAPOKON, AKO STE KOLEGE ZNATE DA JE JEDINI PUT DA SE NESTO URADI ISKLJUCIVO IZVAN BIH.
drugim riječima, preporučili su je