Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nema bradu, a terorista i zločinac!
@Hercegovacc92 Dabogda ti neko mater i svu familiju sacuvao kao sto je Mladic dak je cuvao svoj tj tvoj hebeni narod gohvno mucko provokatorsko, 92godiste tipicni primjer danasnje kretenske omladine
@drinsky1serbico Uzrok tome što u Sarajevu živi manje Srba nego prije je migracija, a ne etničko čišćenje. Pojava rs-a i ideja rs-a je uzrok te migracije jer dobro znamo da je etnčki čist teren bio najprivlačniji teren za pristalice velikosrspke ideje. Zločina nažalost ima kod sve tri strane ali statistika daje informacije ko prednjači u tome. Mržnja je put u propast i nema budućnost, to je tunel bez svjetla na kraju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
TERORISAO!! Sve je vec receno ... ovo je samo potvrda za ono sto mi odavno govorimo da su srbocetnici kao i teroristi isilovci! TERORISTI KEVE VAM SE NATREHAM TERORISTICKE!!
@Hercegovacc92 niste, niti cete ikad biti aBd bagro i gamadi. zatrti vas treba do Nisa a ka tome i polako ide aBd
@Hercegovacc92 ja sam Bošnjak. štakoru mali. Zapamti! A tvoj je problem ako si iz svoje šumske škole ponio jedinicu iz geografije pa ne znaš gdje je Turska.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@antestar..Ima toga ali neźeli niko javno o tome..isto ko śvabe neje jevreje nekad.
@drinsky1 A zaśto nebi napomenuo da ti isti Srbi prodadośe sve u Sarajevu..i sad ih nema i bosanci krivi?daj nelupaj matereti..tako ste kosovo prodali a sad istoćno sarajevo i kukati na arape..
Sta je radila suprotna strana, sutala granate po igralistu, jeli ?
ovaj če gore proči od karadźordźeta u haagu
Otruj te ga jbo mu ja mrtvu kcer
Jeli ti to dao ime onaj sto te sunetio, imao je pravo, nisi nista drugo.
Pa jest Ratko sa par hiljada vojnika držao skoro 4 godine u šahu grad sa pola miliona stanovnika...ne znam bošnje kako vas nije stid to priznati i još ponavljati iz dana u dan i kmečati.
I onda kažu da su Srbi pčke i loši ratnici hahhahahahahahahhahaha
nije Ratko pucao po Sarajevu,JA sam...
docekaces aBd i ti da ti dijete neko rokne iz snajpera ili od granate... samo polako
dabogda tvoja dijeca ziva i zdrava bila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Želja svakog civila u Sarajevu od njih 400.000 bila je da izađe iz logora smrti, ali tu privilegiju imali su samo šverceri cigareta i kafe. Koji je zločinac bio ovaj Mladić.
@Zilot Ne laži. Svi koji su napustili Armiju BiH su bili angažovani kao vojnici VRS.
@Boba70BG Oslobađanje Sarajeva planirano je cijelo vrijeme rata, ali akcija nije nikada izvedena. Pripadnici Armije mogli su izaći iz grada, šverceri po nekoliko puta u toku dana, a političari su odlazili u posjetu svojim familijama u inostranstvo kada su htjeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebem li mu sve pogano zaostalo cetaljsko, u ime svih građana Sarajeva, istruh'o dabogda!!!!! A vi pravoslavci se zahvalite ovom govnaru i ostalim vašim idiotima što je sad stanje medju nama tako kako je!!!
@Zilot vi ste sa turcima imali odlicnu saradnju. plod takve saradnje je tvoj did ili pradid... mater vam maloazijsku maloumnu
@Boba70BG haj smrdi u svom kokosinjcu od beograda vlahendro. Vi ste u europi olicenje barbarstva
Ma daaaaj cuj terorisao Sarajevo..
Zbog njega još Srba ima u BIH. Hvala mu.
jedno je sigurno đeneral sratko neće više vidjeti bijela dana.
misliš u rezervatu gdje je jedan kanton ekonomski jači od čitavog rs-a. u rezervatu gdje je glavni grad, najveći gradovi, sve najznačajnije državne i strane institucije. sve državne reprezentacije, državna tv i da ne nabrajam dalje valjda si shvatio da je stvar obrnuta i da su ovi drugi u rezervatu.
@as83 od arapskih ste para jači ekonomski, ali prisješće vam arapske pare, samo polako
Zali boze para, vremena, zivaca stradalih i protjeranih, zivaca onih koje su ovo pratili... ovo je samo jedna obicna farsa...
Biće osuđen za genocid kao i karadžić.
Nizozemski državljanin porijeklom iz Sarajeva koji radi kao čuvar u zatvoru potvrdio je da je ratnog zločinca Ratka Mladića zvjerski je silovalo pet zatvorenika piše Sarajevo365.com. Čuvar je kazao: "Čekali su da padne mrak i onda su ga silovali satima, njih petorica, to je sve što mogu da vam otkrijem''.Incident se dogodio u četvrtak oko ponoći po našem vremenu, a trenutno se ratni zločinac nalazi na intezivnoj njezi u jednog Haaškoj bolnici.