Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba previse ocekivati od domacih BH sudova.Treba sacekati jos ovakvih "odbijenica", i onda na medjunarodni sud. Dogodit` ce se nesto slicno kao sa starom deviznom stednjom kod Ljubljanske banke; nadam se.
cetnicka posla!
Zločin ne smije imati zastaru! Tužbe logoraša ne treba da imaju zastaru i moraju biti uvijek aktivne! Sudovi su namjerno čekali vrijeme zastare, ne radeći ništa, da bi nad ovim jadnim ljudima ponovo vrši moralnu i finansijsku torturu. Podlo smišljeno, inače, uvijek oni rade podlo.
Protjerati đikane preko Drine.... :D
Hasane, ko ti iz tih i bilo kojih drugih nedobronamjernih razloga prekoraci prag, znas sta ti je ciniti. Nemas vise sta izgubiti, a neka ostaje narednim generacijama kao pouka, da se ne moze sa ljudima igrati kako ko hoce, pogotovo njihovim zivotima.
Tako je to u Bakirovoj džamahiriji
Cuj ti njih,neka dodju iz Banja Luke da izgube glavu,a ne da glavu gube tuzlaci.Nikada ovim Federalcima da bude dosta rata.Svaki put dobiju po zenskom polnom organu,a opet bi ratovali,cccc.U BIH ima na hiljade logorasa na svim stranama,kada bi svima bile pozitivne presude ta vasa drzava u koju se kunete bi nestala,jer nema novca da to iskesira.Znaci nema od toga nista.Nazalost po te ljude koji su bili u logoru,ali valjda im je takav usud bio.
Zbog zastare, mora da se salis. Na sve zlocine iz rata treba ukinuti pravilo zastare.