Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA-MAFIJA
Ko je koga UGLJENISAO,a ko je koga ŠEVIO.. NAROD ZNADeueueueue
Ma pojma vi nemate ....stavljate puno stvari u isu koš...kakvu štetu samo pravite pravim borcima za Bisnu...najveća glupost stavljati ime Keme Ademović pored imena Fikreta Muslimovića..Koliko ke Kemo samo učino ta ovu državu i ovaj narod što i danas ćini..da nije takvih mislim da bi večina pisala komentare negdje iz dijaspore ...
1992-2017 ustanovljavanje nadležnosti 2017-2043 aktivno prikupljanje dokaza od nadležnih 2044 konstatatacija nadležnog tužilaštva da su svi osumnjičeni i svjedoci PRESELILI ! :))
Dobar ping pong, kad će više prestati ! STVARNO ? Ovo je već stiglo do momenta kad počinjemo da navijamo za jednu stranu ! Znam samo de se u silnom ping pongu između tužilaštava u predmetu Dragan Čoviću IZGUBILI SVI ORIGINALNI DOKAZI, pa čovjek ekspresno oslobođen, a džentlmen kakv jest , Čova NIJE NIKAD TRAŽIO ODŠETEU OD BIH niti od svog kantona JER SE NISU MOGLI DOGOVORIT KO JE KRIV !
Pa ovdje se i "nadležnost" godinama utvrđuje. Fuj.
http://kamagra1.webs.com
A mislim da je sanco napravi salto unazad od meraka kad je cuo... kao, ko ceka taj i doceka...
ne lipsi magare, sad ce otava. Kad vidim da se ljulja sa ulične svjetiljke na marindvoru, onda cu vjerovati. Do tada ...
Od 1.1. 2017. Skida se zabrana sa najstrožijeg čuvanog slučaja starog 50 godina pod kodnim imenom "BEG".