Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu čete samo da ga p o p u š e Atifu kao i čitavom Petom Korpusu. Neka čete pohapse sve svoje zločince i manijake koji su pobili civile u Krajini na početku rata, zatvarali ih u logore i protjerivali i činili ostale gnusne zločine, tad će skontati da su u stvari svi oni zločinci, da nema poštenog među njima i onda kao takvi nemaju pravo, moralno niti bilo kakvo drugo da nekog oni pokušavaju optužiti. Neka crknu genocidni stvorovi.
Ako treba tuziti Atifa , onda treba tuziti svakog srbina koji je bio u BIH tokom agresije.
Ovo je gromada i vojnik, a ne ona gnjida što veže djeci ruke na leđima i puca u leđa, a onda se krije po vojvođanskim kaljužama, dok ga njegovi ne deportovaše u Haag.
Dudak je cast i ponos Bosne i Hercegovine.
@ dalis Slušaj kr.et.en.či.no, spominješ nekakvog generala Šantića koji nema dana škole i porediš ga sa velikanom i školovanim oficirom i prije svega velikim borcem za BiH. Već sam Vam rekao da ga svi možete P O P U Š I T I Dudaku, jer ste ljubomorni na njega i njegove uspjehe koje je uradio a da nije činio zločine već herojski branio i oslobodio dio okupirane teritorije BiH, e neće moći s m r a d o v i obični, bolesnu politiku i čitav vojni i politički vrh takozvanih VRS i skoro sve iz HVO Hag je osudio ili još sudi glavnim bolesnicima. PETI KORPUS je jedina jedinica ranga korpusa sa Balkana za koju Haag NEMA NIŠTA I NIKOG nije procesuirao, to je Dudakova zasluga jer je poštovao zakona ratovanja. Crknite dušmani.
Atife majstore da si ti nama ziv i zdrav na slobodi jos 100 godina kao i do sad, Atif je junak i on se ne krije ni po kakvim rupama, ne pusta bradu i ne pije mokracu da se zamaskira... Atif je Bosnu branio kad je trebalo, a ako zatreba branice je opet i na sudu. On se seta na slobodi kako i dolikuje covjeku njegocog djela, a dusmanima propuste pelene i dan danas kad se njegovo ime spomene... ZIVIO ATIFE!!
oj livado haj ti na livadu gdje ti je i mjesto
Kakvi ba zlocini armije PiH24%, mi smo se samo branili i u odrbani napali vjekovna ognjista nase brace u zapadnoj Bosni koja su drugacije mislila i u udbrani malo vrsili zlocine.Mi smo u odbrani napali nase saveznike u Herceg Bosni na njihovim vjekovnim ognjistima i u odbrani k.lali domace stanovnistvo.I nista vise,samo smo se branili
sat se zapjenili oko ovag kvazi komandanta. krut, neobrazovan, neinteligentan, ;ovjek koji uopste nije yaslizio biti ni genral niti ima odlike ya general. zanm ga kad je dosao u vojsku federacije. ali zar nije ljaga i sramota da takav kurcev general ne odgovara za brutalno ubistvo generala hvo santica. ne zeli da kaze ni jednu rijec o tom ubistvu i zato je zaslu8zio da mu se sudi. a vi sto ga velicate samo ste produkt glupe politke kju je vodila vasa stranka i dok se ne opametite uvijek ce vam biti tako. zivjecete u bijedi i siromastvu o naravno cijeli zivot ostati primitivni.
ovi četnici iz rs su stvarno bjesniji od bijesnih lisica i pasa,ne znaju vise sta ce od bijesa i muke sto je doslo na naplatu četničko etničko čišćenje u ratu,srpski konc logori i srpski genocid nad Bošnjacima...pa sad se sjetili da podignu optužnicu protiv Dudaka jer je u pohodu 5.korpusa 1995 zgažen jedan srpski pas i 3 mačke,kao i nekoliko civila srpske nacionalnosti koji su bjezali u traktorima prema banjaluci a koje su zgazili srpski tenkovi u bježaniji ispred 5.korpusa...
ATIF SIN BOSANSKI !