Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuo sam pricu jednu kako covjek koji je nestao sjeko drva jedan dan i otklizo komad drveta prema rodjakovom autu i da je taj rodjak pocinio ubistvo gdje spasioce odvraca od ti tragova..
Hajde molim te procitaj svoj komentar pareci sta si htio reci.bez uvrede stvarno ne razumijem
Ovdje sipa treba da se ukljuci. Ako je sin osumnjicenog pripadnik mupa, ima smisla sto nisu dali psima da namirisu trag, nego sjekira odmah izuzeta i kontaminirana, odje ima da se citava policijska uprava olovo zatvori, jer pomazu u prikrivanju krivicnog djela svog bivseg kolege. Tako da SIPA sta cekas?