Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P i jes vala. Ovo iz SDA se trudi da i nema profesora na fakultetima a ako ima da predaju neki idioti poput Sebije i Eseda Radeljaša.
Ma ja, radi sta hoces i na kraju kao eto nisam kriv vec me politika proganja hahaha takvih je prdekana puna
@The Maniac 1987 Kamenjarski srbi preko SDA napadaju Slavu Kukica, covjeka koji misli svojom glavom, i jos vaznije ima hrabrosti i slobodbo govoriti.Iste ovakve igre rade i sa Dodikom.
Auu koje krivično djelo u p.m.Pa čime se Tužilaštva bave nevjerovatno.Uredu ako ima elemenata,ali toliko je drugih i većih stvari,ubistava,korupcije i kriminala kojima se Tužilaštva ne bave.
Slavo je pravi primjer sta znaci biti obrazovan pametan posten i principijelan covjek u ovoj zemlji, smetas svakom
Bih mediji su tokom 90-tih bili glavni megafon raznih inspirtaora genocida od Karadzica, Koljevica, Bobana, Tudjmana, nemustog mumljanja veleizdajnika Alije koji je njima nabacio lopte i potpisivao i rukma i nogama sve sto sutrazili. Kako tad tako sad. BIH mediji su replka Riste Djeoge i Smiljka Sagolja. Ne moze proci dana a da njuske sljedbenika 3 Uzp-a ne budu na naslovnim stranama sa jezikom mrznje i fasiticke idelologije rusenja suvertene Republike BIH.
Ako gradjani dozvole progon istaknutih intelektualaca i gradjana lojalnih drzavi, gdje su rodjeni dozivjet ce egzekucije kakvu su radili Milosevic i Omer pasa Latas nakon veleizdaje SDA i Alije Rizvanbegovica tokom bune Husein kapetana. Dakle novi genocid, kulturocid i bosnocid. Nazalost 3 UZP-a kojima dajete legitimitet na svakim izborima toliko su ojacali da ne biraju sredsva.
slavo voli pare, al je sigurno veći intelektualac od 90 posto sda intalaktualaca
Kakav sunovrat kakvi kriterijumi!!! Mi ćemo nestati mnogo prije nego nam predviđa UN.
jel i on zlocinac ko zornic iz toplana a jesu sda,sdp i sbb hdz,organizovani ko el chapo
bolje da se formira predmet u tuzilastvu za naplacivanje prolazne ocjene na ze univerzitetu, sve se zna
Zbog Kukicevih kvaliteta, nemoguce je okaljati njegov lik i djelo. On posebno plijeni shajnom retorikom, kojom moze parirati clanovima akademske zajednice naseg susjedstva, ali i komsiluka. Ovo navodim iz razloga ukoliko ste imali nesrecu da sretnete "krkane" kojih se BH akademska zajednica treba stiditi. Medjutim, shodno rodjackim i zemljackim vezama, u cemu prednjaci posebno jaka "Sandzacka veza" na UNSA, isti vrse i dekanske funkcije u nekoliko mandata.
makar Slavo zna u kojoj džungli živimo bez broja 4
Je li formiran slučaj protiv Slave koji je držao nastavu ili protiv onih koji su mu to omogućili? Nije Slavo kriminalac nego valjda oni koji su ga angažovali mimo zakona.
@notsure To je poenta. A što imamo ljude u sukobu interesa u vlasti, što sjede i u izvršnoj i u zakonodavnoj vlasti, jer vlast nije formirana ni godinu dana poslije izbora, to nema veze.
Nije mu do angažmana nego do para. Onoga što ga je prebio u Mostar policija je lako otkrila jer su mu se ruke pozlatile
To ti na sudu obrazlaži!
Kamenjarski srbi preko SDA napadaju Slavu Kukica, covjeka koji misli svojom glavom, i jos vaznije ima hrabrosti i slobodbo govoriti.Iste ovakve igre rade i sa Dodikom.
Ta ce Profesori ba,ovdje ljudima fali zeljeza jedu eksere,psihicke bolesti lijece lugom
Ovdje malo pa malo komentar bjezite.Gdje vise da se bjezi.Pa nemogu svi ni pobjec.Bjezat od necega nije uspjeh.Nije to samo uzet torbu i bjezi.Valja ostavit porodicu prijatelje komsiluk.