Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Batko leži u zatvoru Fikret, Novalić i ostala ekipa nastavljaju krasti državu. Pravda za Batka!!!!!!!!
Čovjek ukro, al FGR banda ga opet brani. Jadno.
@AO Ne! Pravda za narod! Ko je krao mora u zatvor da je Batkov Batko ili Fikretov Fiko, mora iza resetaka. Dosta mi je price "jeste, ali kako oni...". Svi u haps dok se ne rijesi!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cim tebe brani Omar Mjesecar, ti si i vise kriv nego se teretis
Taman da mi je brat, ako je ukrao nek ga zatvore, a ako nije, lako ce dokazat da nije
Zar i ti sine Batko.
Izdrži Batko, pala je bagra od SDA sad ce te pustiti ne moras ih više prozivati.
Pa majke mi ko da je pobio ljude. Meni je ovo malo pretjerano stvarno ne mislim da je puno gori od ostalih a čami mjesec dana i još da mu produže. Jel to znači da je ova ekipa iza akcije respirator još u zatvoru ?!
sve i da jeste batko ukrao neki novac, to ne znam, ali i da jeste u ovakvoj drzavi ne treba on biti u zatvoru. da su novalic i ekipa koja je nedavno ukrala milione, da su oni radili svoj posao batko ne bi ni morao uzimati taj novac da liječi našu djecu. batko hvala ti.
Fikreta Novalica Solaka sve je trebalo tako u pritvor pa da se ispita a ne pustiti ih sa opravdanjem ovo je udar na Bosnjake a oni milione profuckali....mislite da tu nije bilo talova ??? Grdno se varate ali oni su nedostizni.
Hapsi bagru ako je krao ko god je
Zapravo 36.000.000 km u akciji "Delta"
U akcije SIPE a po nalogu tuližaštva bih provedena je akcija "Delta" 7 juna ove godine,uhapšeno je 26 lica koja se sumnjiče za organoizovani kriminal i pranje novca u vrijednosti od oko 5. 000. 000 km. Svi su na slobodi i i dalje se bave istim kriminalom
To je dokaz da je cojk nevin, nemaju dikaza pa im treba jos dva mjeseca da mu namjeste
Iskreno, žao mi Batka.
aha znaci ima nekih promjena
Bandit veliki, ko god ga poznaje to mu je jasno