Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sRatko!!
SRatko SMradić
Samo poremeceni umovi mogu zlocinca smatrati herojem.
@order_of_dragon da li ti mozak uopste funkcionise, ne mjesaj krvoloka, agresora, djecoubicu sa onima koji se od takvih nemani brane. Po tebi su ovi trebali da vas docekaju sa pecenim krmkom da se dobro nazderete i napijete prije nego ih pokoljete. Agresor i onaj koji se od agresora brani nisu nikako isti, haj sad udari glavom od zid mozda ti se mozdane vijuge malo posloze.
@order_of_dragon Krme bajram je bio kad ste poceli granatirati Sarajevo, jesu li ti klali vas pa vi granatirali Velusice kako krkan iz kalinovackih vukojebina rece, krkan nije znao ni citati a imao je kartu pred sobom, Valešići ali sta ocekivati od sumnjaca cobana koji se docepao jna uniforme. Koliko vidim i ti si jedan od njih mozda te stigne pravda jednog dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Istini za volju Ratko Mladic je kriv i osudjen dozivotno jer nema vece kazne ali sta je sa nama?Dali smo mi izasto krivi?Dali smo mi svojim postupcima slucajno dali i najmanji povod za zlocin koji srbi pocinise?Dali smo mi bezgresni?Bogu se nista nemoze sakrit.A onaj medju nama ko je bez grijeha neka prvi baci kamen i neka nastavi optuzivat Ratka Mladica za sve zlo na ovim prostorimaBog je velik.
@AjdeDe Povod kazes nasim postupcima. I to izgovor za sakacenje silovanje i genocid nad civilima. Jbo te otac bolesni
Niko ko mi je drag nije otiš’o u Haag!! Volio bih da je imao još jednu kćerku. Pa de se i ta druga rokne k’o prva nakon presude! Mater li ti ušljivu, ulojenu!
Treba mu stavit na teret sto ove seljake nije sve pobio nego ih namaugrad poslo pa oni nas sad ubijaju
mozemo mi kurtzu svirat kad mi na svom ne mozemo mak na konac natjerat
Mladicu ti karadjic i alija ste mi duzni stan, zdravlje, 946,728,000 sekundi. Svaki vam dan do smrti cu proklinjati pleme najmilije. Gdje god sam posadio drvo i vase ime sam zakopao. Drvo da bude veliko,jako, lijepo i blago.... a vase duse i loze buduce da nikada mira ne nadju.
Zasto se ovome sudi? Zasto mu nije neko tenkom u ovu glavusu jednu ispalio i da se zavrsi.
Pampe rs
Odpadak ljudskog roda koji ce biti upisan u historijske knjige kao ratni zlocinac,samo u jednoj knjizi ce biti opisan kao heroj,sto nikog ne treba da zabrinjava,u svim drugim svjetskim knjigama ce biti upisan i spomenut kao odpad i ratni zlocinac,i samo na taj nacin ce se spominjati.
Znaju i ti koji su ga zatvorili,koji su mu sudili ,da je pravi vojnik!
znaju zato mu i sude kao geringu i kompaniji retardu kmetovski:)))
Ovog Mladica treba u Kp dom zenica bar jednu godinu da dobije terapiju kakvu zasluzuje....
Ko sa Rusima šuruje , a u cilju destabilizacije Balkana loše mu se piše , samo vi razmišljajte glavom laktaškog goveda .Treba vam sve prikačiti zasluženo genocidni ološu.
Genocidas
OJ RATKO NA GROB ANE POSEREM TI SE SLATKO
E SRATKO GUZIO SI ONU SVOJU CERKU ANU I ONA JE TEBE, DOK SE NIJE UBILA, SAD CE DA TE GUZE ZATVORENICI