Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enese crni Enese, a stranka je imala velike planove s tobom eeee
nista pritvor? s kavijara na zatvorski grah. drzava ipak stiti ratne zlocince
Fuj! Pune nam ambasade ratnih zlocinaca i kriminalaca! Strasno. I to je diplomatija.
ohladi malo.
I kad smo vec kod ambasadora... Provjerite ambasadora u Kini Antona Rilla. Postoji dokument na internetu sa sudjenja Slobodanu Praljku gdje se od oficira za vezu HVO-a u ratnom Sarajevu Antona Rilla trazi da iz Sarajeva aprila 1993. izmjesti 800 ljudi na podrucja Splita i Kiseljaka. Za to se davao novac. Vrlo je moguce da je ambasador Anton Rill ratni profiter.
@politika.je Kad je Alija krajem 1993. razoruzao Bobanovsku komponentu HVO-a u Sarajevu, Anton Rill je otisao na teritorij tzv. Herceg-Bosne. I tako bio u vrijeme logora i strasnih zlocina. Nije, vjerovatno, ucestvovao u tome ali je tome mirno svjedocio i poslije ostao u HDZ-u. Kome dajete mjesta ambasadora!
@politika.je i tamo bio
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Fino. Ratni zlocinci rade po ambasadama, nacelnici su opcina, djeca ratnih zlocinaca rade po ministarskim i predsjednickim kabinetima, a mi koji smo ubijani u ovom ratu, prezivjeli uzase sarajevskog pakla ovdje ne mozemo dobiti posla.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! da tužilaštvom upravljaju sudije UZP i GENOCIDA najbolje pokazuju dosadašnji slučajevi kada su hapsili bosanske patriote u slučaju "DOBROVOLJAČKA" a da namjerno nikad ne završe ovaj slučaj za koji je Haški sud rekao da je to bio vojni sukob, isto ovo tužolaštvo progoni heroja odbrane NASERA ORIĆA kojeg je isto Haški sud oslobodio ali za ove zlikovce je kriv, optužili su ŠEMSUDINA MEHMEDOVIĆA i nikad da završe slučaj .......:)
..ataširat će ga u KPZ Zenica na redovnoj bazi