Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umires kao junak.... umri prije.... al umri musko.... srpska-bijeda
kolac u duppe..jedini lijek za đenerala S-r-a-t-ka..
sto ga dirate, samo je branio SFRJ od seperatista Bosanaca?
predstavljas se tudjim nadimkom i lupas... sve mi to djeluje kao napad shizofrenije... trci po lijekove dok jos radi apoteka...
HWHIURZIRZIZRIUFHDHDKCHNKOWQFOIW875878787387438UEOWDODJSKLDJSKLDJDJLJDLjdgfzfgzufgefguzhckjasnSWSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSQOEURUORUR5UR5943UR598U435JGFJDKLFGJLGJKLFDJGKLFJGLKGJKLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSRIORUTOIUTOIEUTOITUOIUTIOEUTOIEUTOIEUTOEUTOEUTU5UOIUEDOWQJOJSOSJJJJJSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSQWUEWEUOIRUORUEIOUTFIOGHDFHHGRIOETIORSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEIRUEOIUR3UROIWFJWOEFJOWEFOEWUROUROUEWORURFOEUOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS................................... (ujedno i predlog za text himne tkzv bih.................)