Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite se rata i nacionalizma, proslo je jbnih 25 godina. Ovaj drasko je rodjen za vrijeme rata i momak ima damu da hebe dodika i nikada do sada nije imao kriticnih izjava protiv bilo kojeg naroda. Drasko samo naprijed 💪🏻💪🏻
Momak ok, prica super ... al izjave tipa “idemo da napravimo bolju , jacu i slobodnu zemlju rs“ mi definitivno unisti nadu da bi mogli nesto normalno napravit . Rat je bio i desilo se sta se desilo , ali oni i dalje idu na kao drzavu rs .. e pa nece moci roki ...
@shooter90 mora tako pricat trenutno i ako tako misli i ne misli jer je Dodik napravio takvu klimu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kako drugi, ali ja navijam za ovog Draška, čisto jer je neprocjenjivo kad neko s mudima prca Duduka.
Pa mentor mu Ivanic rece pred izbore da nikad nisu bili bolje sopremljeni protiv izborne kradje a sad se drvi i o tome. Mali je populista...nista vise.
PODRZAVAM svakog ko Handri laktaskog Vepra
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RS je vise zaglibio nego Sjeverna Koreja
nema dalje... naputak podizanje optuznice protiv draska i diakreditiranje .. a to ce im pasti u vodu sve ... dok u ubice mogu biti mirnw
EVO BALAVCU LOVE. DOVOLJNO JE DA IH PUSTI DA GA OSUDE, PA ONDA ZALBA U SZRAJEVO, A POSTO DODIK I COVIC KONTROLIRAJU I SARAJEVO, ONDA CE GA I TAMO OSUDITI, ONDA SLJEDECA INSTANCA JE SUDCZA LJUDSKA PRAVA U STRASBOURGU, A TU CE DOBITI NOVCANU ODSTETU.
KAKO GOD OKRENES, BUDU LI GA OSIDILI NAJEBALI SU. IMA DA MU PLATE ZA PENZIJU.
jebite dodiku dijete i lukacu
pitanje je da li je ovaj momak uopšte Srbin, jer da je pravi Srbin do sada bi se negdje skrivao i bježao bi..
gledam na tv ovog dečka i nekog dodikovog ćelavog savjetnika koji izgleda kao mlitava kiita a tako se ponaša i priča. govori kako je ovaj dečko fbi agent i kako ga štiti britanija. draško ga uništio, elokventan momak i zna šta priča a ona dodikova podguzna muha samo što ne zaplače. ovaj dečko je najjači političar u rs entitetu i njegovo vrijeme tek dolazi.
Podrska iz Sarajeva za Draska
Gledajuci sa bezkicmenjacke strane,covjek se pita"Sta ovom momku sve ovo terba,on nije siromasan i ima sve,zasto svoj mladi zivot izlaze opsanosti?" Da li je za ideal pravde vrijedno zrtvovati sebe? Omladina misli da jeste. Devedeste i druge ja sam bio dobrovoljac Armije BIH, danas sa ovom pamecu nikada to ne bih uradio!
Evo, ovo je europa. Kako nisu bagru za vrat uhvatili devedesetih tako ni sada. To je europa, oni ne znaju sta je balkan. A neznaju ni da im je balkan u avliji. Ko da im nije interesno podrucje.
Ja tuzilastva i govana
A tuzilastvo korupno kriminalci su ih odavno kupili.
Mene moja naucila strina, Svim srbima piccka materina!
Mene moja naucila strina, Svim srbima piccka materina!
Mene moja naucila strina, Svim srbima piccka materina!