Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudski vjestak medicinske struke dr. kucukalic dokazao da je svjedok alisa mutap bila svjesna i komunikativna...nakon cina ubistva...a ovi tuzioci i sudije se furaju na pricu da mutap ima rupu u pamcenju...neko je opet primio koverte sa eurima...
Slučaj smrdi od početka a ona sere o saobraćajnoj nesreći
Sudija će donijet oslobađajuću presudu pa će onaj demon zvani Dalida optužiti i njega za navodne opstrukcije rada KTKS
Ne znam samo zasto vise ljudi ne izadje na proteste i ne podrzi ovog covjeka koji trazi pravdu; to se tice svih nas, jer danas sutra bilo ko moze biti tako mucki ubijen... Ovo je pitanje sigurnosti svih gradjana BiH, neko stiti ubice
A sad još i jadna ona? Kakav cinizam. Stići će je suze porodice Memić.
Što je hapsila -hapsila je, sad je došao red i nju neko da uhapsi. Nek je stid bude zbog slučaja Memić i njenog ponašanja u i izvan Tužilaštva.
Hahaha, cuj idol. Najlakše je tako. Vlastite traljavosti u radu pravdati navodnim političkim pritiscima. Uostalom , POLITIKA JE DOVELA, POLITIKA NEKA JOJ I SUDI
VSTV BIH treba hitno sazvati vanrednu sjednicu i smijeniti Dalidu Burzić. Javnost je uznemirena njenim likom i djelom. Dignitet pravosudne institucije na čijem je čelu i povjerenje u nju je duboko potkopala. Medijski se obračunava se oštećenim u krivičnom postupku, ali i sa predstavnicima zakonodavne vlasti, umjesto sa kriminalcima.
VSTV BIH treba hitno sazvati vanrednu sjednicu i smijeniti Dalidu Burzić. Javnost je uznemirena njenim likom i djelom. Dignitet pravosudne institucije na čijem je čelu i povjerenje u nju je duboko potkopala. Medijski se obračunava se oštećenim u krivičnom postupku, ali i sa predstavnicima zakonodavne vlasti, umjesto sa kriminalcima.
Ma BRAVO Dalida ako imaš i malo u sebi morala sama ćeš dati ne opozivu ostavku !!!
Nek idu svi iz Kantona koi su u SDA dosta je bilo!
Vi ne znate koliko je njen tim obavio slucajeva iz prethodne vlasti, zena radi fakat. Mozete mi pucati minuse ali niste upuceni u njen rad.
Svakako podrzavam ovaj zahtjev jer ona zaista nije dorasla ovom poslu.Navodim dva primjera u zadnjih godinu i pol dana a to su onaj rahmetli mali Mahir koji je skocio sa sprata neznam viye kojeg i sad ovaj slucaj ovog mladica Memica u kom ja kao laik tvrdim da upravo ona zajedno sa onom curom krije pravu istinu
Moze li se znati ko je otac Alise Mutap i Mirze Ploskica? Dajte malo vise informacija, narod ce sam sastaviti ovu slagalicu. Tuzilastvo je placeno da vodi na krivi trag.
dobro pitanje....
Memiću, ne samo ostavku Dalide kao zakonskog zatupnika tužilaštva kraj voliko kriminala u istom, neko kompletno rukovodstvo tužilaštva razriješiti. ODMAH !
Osisati je na celavo majku joj hebem , za primjer , u sta se seher pretvori ne smijes poslije 4 popidne izici iz kuce ..
ja ne znam ako OSA ili SIPA ima saznanja sa terena sto se ne ocituju ili sto se drzavno.ne ukljuci, ali najvise.mi je.nelogicnosti.sto se.djevojka.koja je.bila tu ne pozove na.poligraf
Ici ces ti Dalida zajedno sa Alisom Mutap tamo gdje vam je mjesto !!!!!