Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Dalida Burzic u tuzilastvu nama nema napretka
Bar da Sarajlica i Teru Terovica izbace iz stranke oni su najgori hostapleri
I dalje fahro i avaz nista neobjavljuju kako se cuvaju braca kriminalvi 😜😜😜😜
Pa nije Kepec od 162 cm jos nista cuo!
treba ih na svakom koraku i u svakoj situaciji snimati, mame im profiterske
Ako SDA zeli da opstane i nastavi povjerenje medu biracima ,treba pod hitno da se distansira od Sarajlica i da ga izbaci iz stranke.
To je samo kap u moru kako se tu mućka
Prodali bi i baketa za kilu oraha da im je valja... interes ljude veze
SadEN, kojo, joto... kao da Japanskim jezikom govore 🤣🤣🤣🤣 Koji primitivci nama svima kroje buducnost i nasoj djeci... ovo samo revolucija moze razbiti.
Kad u firmi neko napravi KRIMINAL, prvo pitaju DIREKTORA gdje je on bio i šta je radio !!!
Asim je ovdje ko Edhem iz LZN😀 ,"Sredit ce to predsjednik stranke, inace moj dobar prijatelj"😀
Svi osudili iz kantonalne četvorke, osim NBL Ibrahima Hadžibajrića. Ostavlja on stranku na cjedilu, a ode nazad u SDA
bice ako bog da
Šta reći nego bagra
Gomila zanimljivih likova koji iz dana u dan zasmijavalju sve vase citatelje 😂 taken from :lud, zbunjen normalan 🤣🤣🤣
Sram vas bilo, gnjide ljudske. Toliko ste se umislili i uzdigli da ste zaboravili da je država nastala na krvi čestitih i poštenih ljudi. Vi, nečasni, ste je privatizirali, podredili svojim interesima, gazite po časti onih desetina hiljada, koji su ubijeni. Mislili su za opšte dobro. Nisu mogli ni naslutiti da će se to opšte dobro pretvoriti u dobro nekakvih umišljenih veličina, a da će njihove porodice biti niko i ništa.
Hebo majku, jest mi odvratan lik Sarajlić. Ja sam SDA od kad je nastala, i godinama tražim da govnara otjeraju. Ako to sad ne učine, isti su
Nemere... Joooj zivote ko vodi ovu drzavu...
Ako nakon ovoga SDA glasaci nisu shvatili sta je SDA onda nece nikad, Efendic se sjetio sad da ih raskrinkava kad su ga pokrali, a i sam je ucestvovao u slicnim rabotama