Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako oni već dvadesetak godina ove predmete međusobno razmjenjuju . . . valjda zato što se radi o državnom terorizmu u koji je do grla umiješan Bakir-sultan-beg ...!!!
KAKO VAS NIJE STID RAHMETLI PREDSJEDNIKA PETLJAT SA OVIM ZLOCINIMA ????
Evo... Sami pravosudni organi se ofiraju i pokazuju svoju nekompetenstnost. I onda se ljute kad im neko kaže da se mora izvršiti reforma pravosuđa. To što se tiće forme, a što se tiće spomenutih predmeta, tu nema kadra koji bi znao, smio i uopće uspio istjerati "pravdu" po spomenutim predmetima koji su tabu tema određenih političkih krugova koji su bez sumnje involvirani u ovu priću.
milion tužilaštava u kojima rade ljudi koji ne znaju ko je za koji predmet zadužen
Pa ako je Tužilaštvo BiH nadležno, zašto su ovi predmeti godinama stajali u tužilaštvu KS !!!
ma budale u KS ..pustile papka halilovica da kenja po svemu i svacemu i ne slusaju sta im se govori kroz izvjestaje.... dodje kao super kenjati o nekim sevama, leutar, halilov. i sl...koje pune stupce kvazi medija i av av glasila Sosona, i SANU medija u bih i srbiji... sto ne rade na ekonomiji i zaposljavanju, rjesavanju infrastr., vode itd itd . nego ovako besposleni razvlace pamet ljudima..
"Ševe i Halilović" ..... konačno će se zaznati da su po naredbi SDA ubijeni Halilovićka i Rondić
@pascal Naravno da ne mislim , ali odletiće i oni pa će se naki predmeti , kao ovaj itzvući iz ladica