Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane, oni izeta hapse a čovjek čist ko suza. 10godina se bori s mafijom i tuži ih svaki mjesec al džaba. sad i njega uhapsiše. niđe veze,
jel iko gledao novi Fazlagickin pornic: MILF Lejla taking a huge dick in her BIG ASS - part 3
pravda je selektivna....
. UBIO SAM 145 OSOBA, ali to su bili SRBI, a oni nisu ljudi: Priznanje hrvatskog zlikovca koje ledi krv u žilama http://tinyurl.com/j9hw94y .
. UBIO SAM 145 OSOBA, ali to su bili SRBI, a oni nisu ljudi: Priznanje hrvatskog zlikovca koje ledi krv u žilama http://tinyurl.com/j9hw94y .
Zbog livade u sred kasabe, narodu se nudi show, a četiri milijarde doprinosa za preživljavanje penzionera troši se u americi.
džaba je ovo sve, ovo su samo predstave za lakovjerne, fola gase šumski požar kanticom za pjesak
Šanere na vlasti se ne istražuje,a nedaj bože da im još presuda nakon istrage i suđenja bude pravosnažna.
ahahaah otkada nisam čula rijec šaner............hahahaha
Šta je sa kolegicom Sudijom Fazlagić ? Hoćel više ta ako bogda potjernica za njom ? Znamo, nakon što je prijavljena VSTV klupko se počelo odmotavati i naložio joj Delimustafić da bježi u Hrvatsku čija je državljanka. ZAnimljivo, prijavljena je tek kad je Almir Džuvo otišao sa mjesta direktora državne obavještajne službe, a zasjevo Bakirov vjerni OSmica. Alijin vjerni Juso Škriejlj je uhapšen. Ne bi KRAAALA vako jako, da te nije Aaaaaaaaalijaaaaaa.
Zoran Lončar je tjelohranutelj BILJANE PLAVŠIĆ. Znam žena izašla iz zatvora, penzije nema mora se snaći i odmah bacila u vatru TJELOHRANITELJA ! A i neč u predmetu sve tjelohranitelji prisutni, a UMOM, ona preizborna ZNA SE ! ŠEfovi policiji i drugi IZVRŠIOCI! :))
@flaq Biljana ima isti status kao impripadnici Armije BiH, bez penzije i vojnog dodatka dok ne umru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako ljepse kada imena objavljujete +