Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se moze kad se hoce ... prati se mobitel kamere ali kad se treba nesto zataskati godinama nema rjesenja slucajeva!!! Sramota!!!
malo ljudi tokom svog života doživi psihološku zrelost. u zatucanim sredinama poput bosne takve šanse su svedene na minimum. upravo u toj nezrelosti leži izvorište suludih ideja koje pojedinim ljudima padnu na pamet. žena je bolesna, ali za njenu bolest je mnogo odgovornih. kakav je to muž od kojega žena krije istinu, kakvi su to roditelji kojima dijete ne iskazuje povjerenje, kakva je to sredina koja ne radi na socijalizaciji društva.
Napokon jedno zdravo razmisljanje . Pitanja na mjestu iz koji se mogu naslutiti odgovori.
Oglasio se muž-Njoj neka zakon sudi, ne mogu joj ovo oprostiti “Ja sam završio medresu, a ona je hemičarka. Završila je srednju medicinsku školu. Sinoć, kada su mi inspektori kazali o kojoj osobi se radi, malo sam pogledao njene stvari i našao da me je lagala za fakultet. Nama je govorila da je u indeksu imala sve suhe “desetke”, a vidio sam da tu ima i šestica”, govori Muhamed, dodajući da je Merhunisu doveo iz sela Duhri kod Kiseljaka.
Djevojko draga ,odlezi svoju kaznu ili se lijeci ako si obolila od depresije. Moje pitanje je zasto? Zasto se udajete za tipove koji ocekuju od vas da ste rasplodne krave i da rodite odma po udaji? Zasto trpite pritisak cojka i familije ,da sipate djecu iz rukava,kao da nemate druge alternative a skolovane ste? Zasto sebi takve stvai dozvoljavate??Je li vrijedno pusione??
@muki_saki ako je žena psihički bolesna, ne može ni na na koji način usvojiti dijete. I ako ima herediteta (nasljedstva) u porodici, na neki način je i dobro što i ne može ni roditi. Ono što nije dobro je da osoba za koju se od ranije zna da je psihički oboljela ima toliku slobodu kretanja i da se niko od porodice ne zapita gdje je i šta radi. Puno je odgovornosti i na porodici i na društvu u ovom slučaju!
Pun si predrasuda!!
@PJS2 Zašto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijeciti. Nije ona za zatvor.
KAKVO ODUZIMAN JE DJETETA ..............OTMICA, a ona bi trebala dobiti bar 20 g. robije i tača, sve je ispklanirala, znači umušljaj...... nema olakšavajućih okolnosti
Predlozili ? Nema se tu sta predloziti ,klasika od 3do5 godina i uzivaj .
Na lomacu vjesticu
Nije mi jasno sto uvijek ovako kriminalcima lice stite??! Pa to svi treba da vide Boze sacuvaj!
Treba je razumjeti drenovim vitkim štapom. Dobro razumjeti.
Budala imam ja djecurlije kamaru ufatit cu joj jedno i dati samo mora da ga pazi, ukoliko uocim da mi je celjade zlostavljano, neuhranjeno itd zaklat cu i nju i njenu kompletnu familiju.
Skini tu maramu, ne brukaj vjeru
Who is this biatch?!
Lagala muza da je trudna i morala nekako naci opravdanje....pa dasi ne znam ti ko dozivotno bih te zatvorio
Niđe veze
kakav je to muz kojem moras slagati da je uspio da napravi dijete...ocito je zena bila ocajna...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a da je ko sta prije ovoga rekao na ovu vjerski nastrojenu zenu to bi je branili trolovi, kad vidi vjernice, malo klanja,malo bebe krade. takvih je puna Bosna vjernika, 90% kao vjernici a zla u njija vise nego u paklu
bula a nije vijernica,a? e to je to . hvala na odgovoru