Sumnjiči se da je oštetio budžet
12
Tužilaštvo KS pokrenulo istragu protiv ministra Budimlića
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faris Gavrankapetanović zadnji dan mandata nezakonito primio 150 ljudi u KCUS, pa nikom ništa
E moj Ministre.. pa naravno da treba imati savjetnike, al\' ne na nacin da se oni biraju i zaposljavaju mimo pravila.. Za sve postoje vazeci propisi i Zakoni.. Niko ne kaze da su ispravni al\' dok se ne promijene mora se postupati po vazecim.. Tvoja najveca greska je sto si krenuo u ofanzivu od samog imenovanja, stavljajuci se iznad vazecih Zakona.. I sta na kraju? Gdje si bio? Sta si radio? Eto dokle si dogurao.. Do istrage!!!
@stranputica: Čuj bogati, rođene Sarajlije, da im nije slučajno majka imala težak porod pa se morali raditi u Sarajevu, i baš u Centru Sarajeva.
da malo podsjetimo zaslijepljene jugonostalgicare... http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=30963:pendrek-za-ovjeka-reforma-policije-po-sdp-ovoj-platformi&catid=97:novo&Itemid=221
e to je prava slika vrlih političara i predlagača zakona
Nismo ni sumnjali da si ti iz primitivne sredine čim se pozivaš na izvorno sarajevsko porijeklo pateći od kompleksa rogatičkih begovskih nikad priznatih porodica. I prije u vrijeme lijepih komunista se znalo koje su firme tradicionalno rogatičko-udbaške a i sada se zna.
Nije ovo ništa, još sad kad se dokaže ko je Piriji izdo nalog da prijeti Radeljašu tek će da pljušte krivične prijave! Ministar Budimlić, Aner Šuman i Pirija su sjedili zajedno kad je prijećeno Radeljašu da ne glasa između ostalog i za Mr Been - ovu smjenu! Pirija je istaknuti SDP - ovac sa novog grada!
To je logično i normalno, zaposlio je svoje ljude, SDP-ne odstupa od SDA, SNSD, jer mi smo ipak samo ljudi, i trebaju nam u životu određene stvari. Kamočaji je zaposlio ženu u BHTelekomu Zaim Backović preko SDA zaposlio sina u BHTelekomu, i tako glasao protiv SDPa. Nermin Nikšić zaposlio brata u državnoj kompaniji. To je što se zna, a što se dešava na lokalnom nivou, jer kako kažu \'\'ruka ruku, mje\'\' Lako je Lagumdžiji jer on je bio bogat prije politike, on može držat ideološke govore, Kamočaji, Nikšić i ostali to ne mogu, jer oni su lokalni pijuni, koji traže samo hljeba, tako da u sklopu njihove etike ne vidim ništa loše
@stranputica oprosti, nisam znao, nemoj se ljutiti i ja sam iz RoRoRoling Stonesa
sdp = četnici sve ista bagra.
savjetniče šta mai?
@stranputica Komunjaro, nečije mjesto rođenja nije nikakva referenca za nečiju sposobnost. Pa, zar nije vaš \"najveći sin naših naroda i narodnosti\" bio seljak, i, da bi stvari bile gore, bravar po zanimanju? Nešto smo licemjerni.
Mr. Been Budalić hahahhahahaahahhaahah
Jah skoro pa svi rođeni Rogatičani, porijeklom iz Sarajeva, uhljupe jedan
Pregledavajući ove komentare i glasanje na postove uočava se određni šablon neke stranke, kojasvojim klikovima staje u odbranu ministra. Da li je malo reći da mu je savjetnik teniski trener koji je skoro pa pred penziju, ali politički podoban \"brat\" iz partije. Zašto savjetnik ili savjetnica nije mogao biti neki pravnik ili kriminalista koji čuči na birou godinama, a kojeg kao pokušava zaštititi ministar boreći se protiv \"difovaca\". Trebalo bi prvo \"difovce\" zaštititi od teniskih \"trenera\" sa pravnog fakulteta!!!!! FUJ !!! gdje sve ne gurate nos i ne uzimate posla i \"difovcima\" i \"pravnicima\" i \"kriminalistima\". Sa leđa naroda plaćate tzv.savjetnike da vas savjetuju o kineskim košuljama a istovremeno uzimate posao dvoje mladih ljudi. Ovi vam tekstovi trebaju da bi izašla stvarna nepravda koju vršite nad mladim ljudima. Oštetio si budžet i kantona i dva domaćinstva a napunio džepove kvazisavjetnika.....FUJ!
Ima u svemu ovome i jedna dobra stvar. Sreća pa su sve ovo isprobali na Muhamedu Budimliću. Da su načeli nekog drugog, pa i iz SDPa, svašta bi zasmrdilo, ovako, dobit će ................ m,,,,,, Vam primitivnu, pa sda nam u grad dovela primitivaca koji su prije postajali savjetnici nego što su naučili da nose cipele. A sad su savjetnici Jasenkovici, karahasanovici, osobe koje su rođene u ovog gradu i odmah su sporne. Bagro smrdljiva i pokvarena..... gori ste od četnika.
Mali zlajin podrepni brabonjak i ublehaš