Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noću se čuje repetiranjë zatvarača na pušci an 400 m a auto na kilometar a tako se otprilike vide i farovi. Udar pješaka noću je NEMOGUĆ, pogotovo ako su u pitanju svije osobe, pa bar bi ćula jedna ! I onda jedna još od te dvije osobe KOJE NISU MOGLE BITI UDARENE kolima dobije amneziju NA OVE I DRUGE NEOBORIVE ČINJENICE ! DAKLE NIJE BILA SAOBRAĆAJNA NESREĆA I TO ZNA SVAKI LAIK A KAMOLI SUDSKI VJEŠTAK. Pošteni policajci su to odmah i rekli !
@lelushka18 kakve to veze ima sa ovim komentarom ??
@ZoranBijeljina bas tako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
PRAVDA ZA DZENANA, DAVIDA, VEDRANA I SVE ONE CIJA SE UBISTVA ZATASKAVAJU OD STRANE VLASTI I NAKARADNOG PRAVOSUDNOG SISTEMA IAKO SVI ZNAJU ISTINU!
Dalida!!!! Zašto lažeš??
Ovaj rom ce umrijeti u zatvoru ako je zrtveno janje.
Kako vas nije Boga strah
Pravda za Dzenana!
Svi nam se smeju....... :(
Stari od ljube seferovica isto naser keljemndi neka sirotinjska verzija😂
definitivno haha
Povodom rajfajzen banke,iskljuceni su komentari pa bi ovim putem da im pozelim da nikada ne naplate potrazivanja i da propadnu sto prije.. hvala !
Osudice Sud ovakav kakav je Ljubu Seferovica ni kriva a ipak,,duzna,,jer je uzeo neku paru da preuzme krivicu pa se,,pokajo,,. Oravde za ubijenog Dzenana jos dugo nece biti.
Et ti "drzave" ujeo vuk magarca..
@tajger ne kaze se ujeo nego izjeo.
Udareni smo svi mi što trpimo da nam ubijaju djecu kako požele. Zato budale, izađite na izbore, nemojte glasati za SDP, SDA, SBB, HDZ, nego za DF i Željka Komšića.
@barakenabreci u pravu si. nisu savrseni al po meni najvolja opcija
sjedis u sobi, prirodna smrt, izasla policija na uvidja i tuzioc po potrebi, njihova konstatacija je da saobracajna nesrce, prosao kamion iz hodnika, KAKO JE OVIMA JESU LI ONI SVJESNI DA CE KAD POLAGAT RACUNE ZA SVE, OVO CISTA SPRDACINA.
nema države nema ničega!
Sramotno