Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je odlično ....ako je razlog za izdavanje naloga za pretres ilegalno prisluskivanje....onda je sigurno i snimak autentican....jer valjda bi tuziocu se prvo trebao predociti dokaz (snimak) o prisluskivanju.....da bi ovaj imao razlog za izdavanje naloga.....ergo snimak je autentican....ergo hapsite doticnu...
ovo je odlično. opravdano su usli u prostorije klixa. tvrde da je neko ilegalno snimao gdju Cvijanović....samim time su rekli i da je snimak autentican....jel tako....hapsite onda gospodju!
A nakon toga treba onog tranvestita Cvijanović razotkriti do detalja.
Usput imam povoljno hard diskova ;)
Mater vam je**m najprije se najedete gov**a a onda ispitujete ima li vitamina u njima
Ne kontam zašto su dozvolili žoharima iz B Luke da rovare po Sarajevu, odakle odjednom saradnja policije RS-a sa našom kad znamo da je to do sad bila naučna fantastika. Dali bi oni Federalnim policajcima dozvolili pretres u RS-u.
DA PLJUJU PO SARAJEVU ETO ZAŠTO
Ma pošteno naše drago tužilaštvo i još nam poštenija multietnička policija kantona sa. Ljuljaju četnici Bosnom !!!!! Čestitke porodicama šehida i invalida, za ovo smo se branili.
Tako će nam biti ako bude jedinstvena policija. Nekome se u Banjaluci ćefne da hapsi po Sarajevu.
Mogu da hapse, al' za glavić da uhapse haha
ZNA DALIDA BURZIC STA RADI I KAKO SE TO RADI KOD NJE NEMA PARDONA....I SVAKA JOJ CAST ......
Čuj poziv na likvidaciju novinara ? Otkad je Fatmir novinar ? Bloggeri nisu novinari. On je jedan od mnogih bloggera. Na svom bloggu on iznosi tek svoja mišljenja. Daleko je to od novinarstva, i on od novinara.
Sinko, ovo nije mala stvar. Ti samo naucio procitati gdje se ko pobio ili izjavio pa da lupnes glup komentar