Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic je bio upravitelj logora. Nek se zna
svaki onaj ko pravda i obozava zlodjela nacista...i sam je nacista...
@kurtovizija2 ,sta reci za vas,pobiste cca 40.000 ljudi,velicate ''heroje'',kojoj skupini pripadate?
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Ako nijesu do sada kada ste ih ucjenjivati mogli clanstvom u EU i NATO nece ni sada kada ih mozete samo lijepo pitati.
Hrvati teroristi!!
We are unable to post your comment because you have been banned by Poskok Online.! Hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mislim da ni jedna drzava nije toliko ispusila ulaskom u EU kao hrvatska, prodali su firme i narod a dobili zlocince.
Je8e tužilaštvo, ne vadi!
Zato se ovako Covic uznemirio, zna da ce i on doci na red. Ratni profiter, hinja i zlocinac!
Nista, sad svi pripadnici HVO-a nek se jave policiji. Kolektivni poduhvat, kolektivna odgovornost. Svi za jednog, jedan za sve. HVO
Nije njemu Milošević dao ideju,”Tuđman nije volio Muslimane”,Stjepan Kljujić-Presing na N1
Gdje je ANTE JELAVIĆ ??? Zasto ga ne procesuirate ako ga ne zelite izruciti Bosni? Nije ratni zlocinac,ali jeste kriminalac!
Još samo treba da se oglasi piqkousti za sao krajinu i to je to 🙄
Veži konja gdje ti Aga kaže!
Ne kontam zašto su toliko obsjednuti teritorijima i ono sto imaju već kako Srbija tako i Hrvatska ne znaju iskoristit a dosta toga je i prazno? Zašto će im teritorije ? Umjesto da se trude i naprave bolji život svojim gradjanima na teritoriji koja se zove Hrvatska ili Srbija oni hoće koš teritorije ?
Kad ce muslimani u zatvore??? Danas je castan covjek umro iako je trebai izaci vanka za koji mjesec? Sjekaci glava muslimani slobodno setaju sram vas bilo pogani jedna
Mrš budalo
Samo uvest vize za rezervat
Treba samo bočice na adrese poslati i riješen problem!!
jedva cekam ljeto i da vidim patriote na djelu, kako ostavljaju novac u hrvatskoj, da vidim patriote u radnjama kako podrzavaju hrvatske proizvode, danas je udarac na djep najbolniji, pa probudi se bosnjo i pocni "udarati"
Kažu da se povijest sveti, pa bi ovo etničko čišćenje nas Hrvata moglo biti shvaćeno kao povijesno izjednačenje za zločine turaka u dalekoj i bliskoj povijesti. Ali ovaj komentar je samo još jedan u nizu tisuća koji nema onu moć da se kaže kako je ovo ispravno rečeno u prvoj rečenici. Samoubojstvo prikazivati kao kukavički čin je samo još jedan u nizu komentara koji definitivno nemaju "dubinsku" istinu.
Ako ti tako kazeš ...
nema ni 200.000 hrvata u bih sta bi i sa cim bi se povezali. hrvati su manjina u bih i to je sve.
@kungfu..... Istina, kao što je istina i da si ti budala ...!!!