Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li se nakon 8 mjeseci konacno koje su marke i proizvodjaci u pitanju ili je mafija i dalje jaca od drzave pa treba ipak sudski proces cekati da se sazna?
u svakoj normalnoj drzavi se objavi ko je proizvođač da bih ljudi obratili pažnju i da se zastiti zdravlje
@ bumfights Ali naša BiH nije takva
Građani treba da tuže zavod koji krije koje firme su u pitanju, nisu oni mogli za, 1 dan da povuku svu vodu, znači svjesno pustili da se narod truje štiteći tajkune
Bjela voda dokazano ima esehiriju pazite ae
NN, nnnn nn nnnnn?! Nnn nnnnn Nnnnn. Nnnnn, nnnnnnnnn. Nnnnnnn, nnnnnnn nnnnn.
Pa koja voda je u pitanju? Napisite pa da narod ne kupuje budale jedne sta imate kriti
ma to je uigrano......ispasce na kraju da je cesmovaca najbolja
Hoce li direktor Zavoda u zatvor jer je svjesno izmanipulisao gradjane i sakrio informaciju koja je voda neispravna?
Neće, on je HDZ, oni ne idu u zatvor.
Samo Bijela voda
He zavida i kur.ca, oni umjesto da brini i zaratiti gradjana oni se brinu o trovacima jer su se prodali tim istim kompanijama. U normalnom drustvu ovo bi bio skandal godine i mnogi bi na robiju isli.
Pet voda je bilo zabranjeno u brcko distriktu,oni su objavili u koje jedna je iz tesnja jedna iz kiseljaka i nije sara.kiseljak. srbijanska vodai jedna iz hrvatske, takodze jedna iz hercegovine. Samo me cudi komentar ove glupace o Jani,pa cjela kontinentalna hrvatska pije vodu pomocu hidrofora jos prije 50 godina, dalmacija iz catrnja jedino oko plitvica ima vode izvorske i ova glupaca prica o vodi iz hrv.
Svaki dan nakon sto procitam vijesti na klixu zahvalim bogu sto sam otisao iz Bosne i Hercegovine
Ne vjerujem ništa ovim našim prevarantima. Samo Jana, prodaje se u EU i USA, ne bi da nije ekstra kvaliteta
Red je da neko smijeni ovu Skočibušićevu UZP bandu koju je Čović postavio na čelo ZZJZFBiH.
Evo ja ću da kažem o kojoj je vodi riječ, kad nas već svi vuku za nos. " OAZA "
I ne pijem više Oazu dok se ne potvrdi da je ispravna... info je iz prve ruke, a vi kako hoćete...
Vlada je ovom narodu maceha.
U principu smo jedina zemlja na Balkanu koja pitkom vodom pere guzice, ratovi za naftu se se vodili decenijama, sada će se voditi ratovi za pitku vodu, relativno smo neopoganjena zemlja, zakopaj 3m i udaraš na izvor pitke vode...živio sam u Maleziji par godina, 1l. pitke vode je skuplji od 1l. CocaC...a Ekvator, 99% vlaga, cca. 50°C, moraš vode piti 7-8 lit. dnevno minimum...jebeš Colu...mi smo toliko glupi da ne kontamo da smo najbogatija zemlja u EU...i još ih molimo da nas prime
Mi smo jedina zemlja na balkanu sto pere guzicu