Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam vise sta je potrebno da se uradi, da jednog ocigledno podmitljivog lopova kao sto je Budimir, strpaju u pritvor da odsluzi kaznu za svoj kriminal.
gospodine budimire gdje je nestalo 2 miliona. gospodin dupemir pa ne znam za 2mil al za 4 znam itekako..
Podignuta tuzba, on uhapsen, zalio se na tuzbu.....Tuzba odbacena, on pusten ovi najavljuju zalbu na odbacivanje tuzbe....On ce tuziti zato sto su ga bespravno optuzili, ovi ce uputit zalbu...KO JE OVDE NORMALAN; OPUŠTENO NIKO!!!!
budimira umjesto dine mehmeda mujkica jer on samo sebe konta..a kad nesto kaze izgleda sve oko sebe baci u razmisljanje. lud zbunjen normalan..nedeljom..je li tako. nek uputi tuzbu na nacionalnoj osnovi mozda mu se posreci..
USTAVNI SUD BIH presudio da su ga jednom nezakonito priveli. Sada, ako imaju neke dokaze a SUD je rekao da prije mjesec dana nisu imali, neka ih pokažu i neka ga hapse. Fair enough.
znaci za dva dana Budimir opet u zatvoru?
Da kontaju prije nego ode na godisnji XD
Budimir nije dostojan ove funkcije i svaka osoba na javnoj funkciji koja je suočena sa teškim optužbama i istragom, poput Budimira, mora biti razriješena te pozicije. To je jedino ispravno, ako zelim da idemo naprijed...
E moj Mudimire, kome si ti našao prodavati muda za bubrege?! Polako ćeš i ti i tvoji saučesnici gdje vam je i mjesto!
Tihić i Izetbegović već spremili pidžame i plejku!
i sic za belegiju
Budimir treba da ide u zatvor. Mnogo toga loseg je ucinio. Kriminalac
Budimir ako bude postedjen nakon onoga sto je ucinio, onda pravda u ovoj drzavi ne postoji... Za ovakvu zloupotrebu polozaja bi trebao dobiti dozivotni zatvor...
Fakat je da dokazi postoje i to niko i ništa ne može osporiti, mogu oni sto puta ulagati žalbe, ali dokaze izbrisati ne mogu! Budimire trebao si biti malo namazaniji, jer kako stvari stoje ne gine ti tvorza! Sorry haveru!
Ma on ce u cuzu ;) uvijek se dolazi do novi saznanja(pomilovanja) XD
Ne zelim da ulazim na koji nacin je pusten Budimir, ali svima je ko dan jasno da to nije zasluzio, kao ni poziciju koju obnasa...
"Tužilaštvo BiH nastavlja borbu protiv korupcije" Svjesni smo mi da samo sijevaju lazi o Budimirovom aferom, samo vi nastavite po svom.
koji je tvom problem..u pizdu lijepe materine otisao..sta ga branis je li te on napravio ili ja..ko mu diktira tempo..bakir ga povalio jer mu odobrio da trosi 20000 mjesecno a on odmah hyundai 100000..pa pomilovao po glavicu par osoba koje je bakir zatvorio..kralju ne igras po mojim pravilima lezi dole sad ce dokazi ..nema ih ali cu ih stvorit..sta je s vama..jeste li nacionalisti..evo ja sam musliman da vidim koliko ce vas mater opsovati..picke jedne..zapravo vi ste pizde to vam je karakterna osobina picke..a *** ko *** polni organ..
@ kralj svih kraljeva Ti musliman? hahahahahahahh sto me nasmija ! U istom tekstu kaze da je musliman i jos 5,6 pogrdnih rijeci zajedno sa psovkama :D Takvih lafo muslimana je puna drzava