Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzilastvo je zapravo koji vlah? Kako se Simici trude sa onim "tuzilastvo ovo" i "tuzilastvo ono", samo da ne spomenu ime Dodikovog posrbljenog vlaha ili Covicevog pohrvacenog katolika koji stoji iza ovih sramnih lazi prema generalu Dudakovicu?
Uz tebe smo Dudak legendo otpora.... Dobro si im dao po piqki cim ovako preko 20 godina kmeče
muslimanski zlocinac ovo je tek pocetak ima on jos za odgovarat dok je bio u jna
sta je ovo LJUDI???? CJELOdnevno prskanje po grupi pojedinaca koji su se 1991 izjasnjavali kao muslimani
Podrška generalu!!
@KonjAjkuIa internet pickice!
Sud i tuzilastvo su pod kontrolom VSTV. Tu pravde nema, nego se ispunjavaju zelje od strane Milana, Gordane i Ranka. Bosnjaci nikako da shvate gdje zive, te da se odgovor na svako bitno postavljeno pitanje unaprijed zna, a zavisi iskljucivo od imena i prezimena onoga ko na isto odgovara. Onaj ko vjeruje u neku sudsku pravdu na sudovima u BiH ili je budala ili veze sa realnoscu nema, pogotovo ciljani predmeti u kojima ovi iz pravosudja imaju licni interes.
Generale uz tebe smo. Istina kad tad ispliva.
TrebinjeNikadJace2, da je zlocinacka bila ti danas ne bi baljezgao po klixu
Pošto mi je presveti klix izbrisao komentar koji nije nikog vrijeđao, a bio je prvi ovdje, da ga ponovim: Sramota! Podrška generalu!!!
« Tuzilastvo » je zapravo koji Vlah?
Yt: 'alija o padu Banja Luke'
Ovo je cjena cjelovite BiH. U tužilažtvu se nalaze ljudi koji su bili na drugoj i trećoj strani. Oni i njihova djeca, kao i ostale Smrde i Majorizirani nikada neće o Atifu Dudakoviću govoriti da je heroj, već obrnuto. To i jeste njihov cilj. Ako se već odvojiti ne mogu makar da rade na izjednačavanju svih strana u ratu, svi da su krivi za rat, svi ovo, svi ono
Kada Vas u bitnim institucijama predstavljaju familijarne straslje, dunde i djecurlija onda Vam se dogodi ovo. Realno Bosnjaci nemaju glavu, nema Bosnjaka koji se pita u pravosudju, a ovo je zemlja u kojoj odgovor na svako bitno pitanje iskljucivo zavisi od toga kako se zove onaj kome se pitanje postavlja. Atif je zaboravljen, te kao i mnogi drugi koji su se birili za BiH prepusten sam sebi, oni bi najvise voljeli da ga bolest dokrajci.Samo odlazak iz BiH sa porodicom je pobjeda
Pravi čovjek i general koga su i protivnici poštovali.
@sanelmuharemovic Da nije bilo sbb ministara koji su podrzali hdz-ov i snsd-ov prijedlog o tuziocima(postavljajuci odane tuzioce dodika i covica)General nebi bio nikad uhapsen.Radonciceva igra da spasi svoji guzicu preko Dodikovih i Covicevih odanih.A na kraju strada General.