Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je ovo namješteno, Tadićka pokušava da se opere kod javnosti, a zna se da nema iskrene namjere u ovom slučaju. Ako Suzana progovori odoše Dodo u njegovu saradnici u helać
pa sta je sa ovim sudom BiH? kriminal tezak 67 miliona nema optuznice svakoga boli djon... a majci koja trazi pravdu za monstruozno ubistvo njenog sina, ne moze ni imunitet dobiti?
Pravda za Davida i Dzenana
Koliko god mi bili podjeljeni i mislili da su entiteti granice,mi smo u istoj zemlji i zavisimo jedni od drugih. Kakva je vlast i opozicija u jednom entitetu treba da se tice i onih iz drugog ent. I kada je neko u predsjednickoj fotelji on treba da radi i misli na sve narode u BiH,isto je sa ministrima,isto je sa sudijama.
Mafija kontroliše državu u srcu EU... Ostaviri su ono što ni Eskobar nije mogao....
i to prava mafija nismo mi ni svjesni prave situacije..
Samo naprijed Suzana. Znas sa kime imas posla pa nazalost moras doci do cilja tezim putem. U svakom slucaju Sretno!
A dosasni ste vise stim davudom hajde baa
Svaki dan čitam , gledam , doživljavam i "opet" iznova se iznenađujem u kakvom mi mulju živimo , 🤷‍♂️
Sto napadaju ono Tadicku!??? Vd zene! Kapa dole.Mic po Mic.
user 4116 Smrad botovski.Cuj drzave!? Majkuu ti hebemo hostaplersku u 12:29 minuta na cetvrtak u mjesecu Avgustu!