Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je normu nabijat' na prodavcima rezanog duhana i procesuiranje kradje sume za ogrijev... i to su ugurali u nadleznost bh pravosudja...a pandora,gibraltar,covic,vo,causevic...???
Tuga, ti i ja
Veliki broj tuzitelja su mediokriteti i nedorasli toj funkciji.Tuzilac treba da prije svega bude gospodin elokventan da fino izgleda i naravno da bude strucan. Nijedno od ovoga ne ispunjava ni 5 % tuzitelja sto je pokazatelj naseg pravosuda. Znam ih nekoliko koji od kuce nose sendvice a plata im 5.000.
NAKNADE "TROSKOVA" SKORO ISTAO KAO I BRUTO PLACE ????????
Amestirali su vise milijardi maraka kriminala. Bravo,,Scepo Kepecu,Covicu,Dodiku ,,koji ga kontrolisu. Kradite,ubijajte,otimajte,dijelite. Kad budete placali racune a,,hicete,,platice ga i ,,vasi,samo vasi tuzioci,,😎
Kako vas nije stid, vaša ustanova je jedna obična SEPTIČKA JAMA! Manite se vi brojki, kriminalci su uz vaše aminovanje i nestručnost na slobodi
nista vi niste uradili dok ne procesuirate faraone i njihove tajkune!
Bravouuu. Povećajte plate. Na šta otpada glavni postotak norme? Brakozarvodne parnice i kazne za parkiranje? Čestitamo, neka se zna ko dobija fotelju a ko 140 KM mjesečno na dvoje sitnih usta. A bogami nema više ni parkiranja ispred Telekoma.
Čuj naslova "Neviđeni rezultati" hahahahahah
ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha tid.itd.
Reformisati ili odma ukinuti. Banda kontrolise Tuzilastvo,,Dodik,Covic i Gusinjako stene,,Scepo Kepec,,.
Otvaranjem vec procesuiranih i oslobadjajucih optuznica iz Haga da se nabere procenat za ovakav izvjestaj, a kriminalci i mafija haraju drzavom. Vas treba pozatvarati.
Ahaaaaaa
Zbog laznih izvjestaja je todoric u bjekstvu a agrokor u rasulu. Radončić, Lipovača, desetine oumnjičenih za ratni Zločin, Čović, Zukić, Đevad Muslimović.... samo neki od promašaja tužilaštva a najveći promašaj je Kemal Čaušević
Ovo je prodavanje mhuda pod bubrege i mazanje ociju javnosti! Da ista vrijede, hodali bi duboko pognute glave za sve propuste koje su napravili: nestanak dokaza u kljucnim predmetima protiv vodecih politicara i mnogih bivsih i vodecih ministara i direktora, zatim nestanak dokaza u aferi Reket, pa sprega tuzilastva i Arslanagica (Bosnalijek), itd.,a da ne pominjem sve nosioce privrednog kriminala i ubice na slobodi!
PRODALI STE FABRIKU DUHANA DUSMANI BOSNE FUJ SDA