Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije treba strijeljati puni su ih sudovi kao arhive predmeta koji se ne rješavaju. Građani moraju početi presude donositi sudijama, tužiocima i advokatima.
"Njihovi navodi su potrijepljeni kako subjektivnim, tako i objektivnim dokazima". Ne kontam... Jel to izjava tužioca ili mahalaša...
ŠTO PRDE NE UĆERA ! Do sljedećih izbora. NARODE PAMET U GLAVU !
NEMA NI JEDNOJ STRANCI NI GLASA DOK NE POTPISŠU DA ĆE DONIJETI IZMJENU KRIVIČNOG ZAKONU, da se policajcu tužiocu političaru za isto krivično djelo ko ostalim KAZNA UTROSTRUČUJE. SUDIJI 5 puta AKo za ovo dobije 3 godine ubuduće 15 godina ! Nažalost nema drugog lijeka za korupciju u ovoj bijednoj zemlji ! U kojoj se pri tom svi zaklinju an svevišnjeg kao najvišeg sudiju !