Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovo izmanipulisani blećak. A suština je ko mu je dao falisfikovan dokument SIPE. Ako hoće da se izvadi nek surađuje sa tužilaštvom kao njihov svjedok, jer ovdje je riječ o suptilnom udaru u temelje države i pravosuđa !
E moj Josipe al te iskorištiše kao pijuna u šahovskoj igri
br1 naravno i ovo je krajnje ozbiljan slucaj.... treba Josip da propjeva i onda slijedi podizanje optuznica i krivicno gonjenje protiv onih koji su ovo kreirali... ovo ni u kom slucaju ne smije da se aljkavo odradi .... i treba tretirati kao napad na drzavu i pravosudje ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitke Mektiću. Radi nabolje svoj posao
gledali smo taj film vec sa slucajem reket i zlatkom lagumdzijom , malo drzava malo kanton dok nije sve izgubilo smisao
Nista od toga, previse je on mali. Tadicevoj nista biti nece a on ce pasti ka dijete sa kruske.
Josip nije uračunljiv, duševni bolesnik sve je to ok,ne daj Bože nikome ali to mu ne daje za pravo da piše svašta, da optužuje koga stignee, imaa bolnica, neće u bolnicu- ZATVOR !!!!!
Sreća mu je što nije osto kod dalide nebi ga pustila nikad, a za godinu bi pjevao sta mu ona kaže
Sprovesti referendum o VSTV i radu Suda i Tuzilastva BiH pa na osnovu rezultata visoko predstavnik i OHR da reaguju tj. smijene. Oni bi trebali biti u sluzbi naroda a ne protiv njega.
znaci sad je sve jasno odakle vjetar puse
Hoće Tadićka da izuzme predmet kako bi pokrila sebe i one koji stoje iza ovog pokušaja udara na SIPU i ministarstvo sigurnosti. Jer ako ga bude istraživalo tužilaštvo KS, svašta bi moglo isplivati na površinu. Ovako, ona bi to preuzela, dala npr. Kajmakovićki da istražuje i sve bi lijepo bilo pokriveno, a predmet u ladici. Ne treba im dati, treba to Dalida sa svojima da odradi pa ćemo možda kao osumnjičene vidjeti i Tadić, Jukić, F.R., i druge...
Koliko je naš narod primitivan dokazuje to da su pojedini mogli podržavati i vjerovati ovakoj osobi poput Josipa, čovjek ima sumanute ideje, pobjegao sa psihijatrijee 😁😁😁😁😆😆😆😊😊😊😊
pa napišite šta znači to izuzeće, koja je razlika i što baš njega izuzimaju
Pa zato sto su ovi visa instanca tj. na nivou drzave i tvrde da oni vec vode istragu. Ne moze za isto djelo na dva suda.