Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj odbrane Srebrenice i okoline. Za Sarajevo je otišao helikopterom tek pošto je bio siguran da je sa Srebrenicom sve OK. Pravi komandant.
Tuzilastvo puno djikana a vi kako hocete glupe bosnje
Sve tuzilastvo treba mijenjat sto kantonalno,federalno drzavno sve komplet i u zatvor sa politicarem.
eheheheheh.... sviraju khurcu sviraci SANU ... ovo je klasicno silovanje javnosti... pa i borci vrs koji su se borili znaju da je to laz, sako zle kukavice koje bi od poraza i zlocina koje au cinjeni da traze krivce i sude nekome sto im se nije predao i dozvolio da ga odvoje od zivota... bolesnici... Hag bi ga osudio da je bilo sta nasao
Samo vi punite džepove Oriću i njegovim advokatima. Vaše traljave optužnice njima donesu po par stotina hiljada KM svake godine (budžetskog novca naravno), a za izgubljene sporove i izgubljeni novac niti jedan tužilac nije odgovarao.
Miroslave, de ne seri radovana ti..Šta se više iživljavate nad braniocima države radi četničkih kleveti, to sve narod plaća a za sve ovo je kriv Ščepo Radončić slikar iz Gusinja jer on postavlja tužioce, pseto..
Naser oric treba da odgovara za kriminalne radnje nakon rata
A ucero im vise oric jesu ga se dojali
Svako malo nesto montiraju nekakve optuznice te ovo te ono pustite covjeka da abd provede ostatak dunjaluckog zivota u miru, al ne, nmg cetnici podnijeti da smo ih na fer i pravedan nacin dotukli u ratu a njihove vodje truhnu il pod zemljom il po zatvorima..
,,dotukli u ratu " kazes ... Ne bi ja rekao !!! Ali nema veze.Imas 51% BIH pa ,,truhni" u njoj...Dok cu ja da se sirim i uzivam u zivotu na 49% Republike Srpske ...
Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve saznaju!!!
Nestalo svijedocima para... Ponovo ce Naser morati placati svijedoke !!!
@kasperSRB2 svijedoke?
@samog... U pravu si ... Ali i dalje ostaje da ce morati ponovo da potplacuje svjedoke !!!
Mora da atifagi netko pravi društvo