Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovdje slucajno ili namjerno izostavljeno ime kuma Dudka i njegove partije
@eurokrem Neka sad ovi optuženi namire štetu, ili da upru prstom u glavne igrače.
Ma, bravo MEKTIĆU Dragane! U RS-u je počelo.. Kreso i Salihović otišli (glavni sudija i tužilač) i odma' počelo sa rešetanjem.. Samo se čeka još Dodikov "pad" sa vlasti i da se napokon krene dalje.. Mislim da će mu presjesti prvi dan bezvlašća!! Nadam se da će se i FBiH ovakvim vijestima oglasiti uskoro
Srbi nisu odavno povukli ovako pametan potez. Najjace je sto cemo svi gradani, FBIH i RS, vracati ove pare preko agencije za osiguranje depozita. Bravo Do Dick i ekipa:)
sve neke postene osobe...
Gledajući spisak ne mogu se oteti utisku da je ovo "upereno" protiv interesa jednog naroda :)
Fale imena glavnih lopova kao sto je Dodik.Lafo postavili spisak nekih potpuno malih i beznacajnih ribica.Lopurde jedne!
Mogu tuziti al pare su potrosili i to sve zbunkerisali u srbiju. Zar je to tesko dokazati od svakoga izvaditi imovinsku kartu u srbiji i to legalno, od svakog optuzenog. Katastar je javna ustanova i moze se dokazati ali sve ih stite da nedodje do Baje.
A sta znace imena kada kod naroda odgojenom na lazima jos ce ovi ispasti i heroji i jos ce ih slaviti. Iako gladni i zedni oni slave idiote koji ih pljackaju ali ofirno bas...
A gdje je ovdje Baja !!!
Jao mafie, vidis ti to gluho bilo koji su..
Ma i ovo ce zavrsiti nesto poput one Svancer, fazon- nepravosnazna odluka o uvjetnoj kazni u trajanju od sest mjeseci zatvora, a kazna se nece izvrsiti ukoliko optuzeni u roku od dvije godine od dana pravosnaznosti presude ne pocini novo krivicno djelo.  Ukratko svi oni samo muda pod bubrege prodaju.
Eno Duduk slavi 50 godina radja PC, pa ljudi moji ovi djikani nemogu prestat lagati, hajde sto nas lazu ali sto sebe hihihijihi
PIROMANIJA (MILAN TEGELTIJA): U prošlosti se jedan od tužitelja povezuje sa nekakvim požarima. Hoće li opet isti vatropalac podmetnuti neku vatru i u VSTV ?
Auuu 122 miliona....odležao bih i ja 5 godina za jedno 5 miliona
Na goli otok sa njima SDA=MAFIJA
Ovo je SNSD .. cccc