Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
elektromehaničar na čelu OSA-e plus dvije lažne diplome.
Sad ce se SDA aktivisti okupiti i protestvovati ispred tuzilastva.
Covjek ima 4 fakulteta..Haloo0oo gdje cete traziti pritvor za ovakvog uvazenog i impozantnog strucnjaka, inzinjera i akademika mr.sc.dr.prof.ss. Osman Mehmedagic
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hahahahah Jel ovo opet Čavka i Tadićka kmeče? Jeste li znali da je Čavka prisilno vraćen sa godišnjeg odmora samo da bi mu Gordana dodijelila predmet protiv Mulahusića? Opet nije koristila aplikaciju koja nasumice bira tužioca Gordana tvoj kraj je jako blizu. Čavka bit ćeš u zatvoru.
Treba ovo tuzilastvo nabit na k
Denis Prcic....privatni ' americki univerzitet '.SDA skola.Ni diplome od Sebije, a ni od ovog levata.Sto ce nam diplome???
Osmica respiratori diplome hurme blok 7 kupleraj otok itd
Ko je ubio Lanu Bijedić??Pravda za Lanu Bijedić? Šta radi tužilaštvo??? Šta radi policija Zapadno Hercegovačkog kantona??? Ja ne znam zašto niko ništa ne radi po tom pitanju?? Da li je po vama ubijena jedna mlada, lijepa i perspektivna djevojka i unuka Džemala Bijedića ili neka kuja a tako se odnosite prema njoj. Želimo istragu i pravdu za njenu monstruoznu smrt.
@cabballeros Jel to.znaci da kao sto kazes ima te silne diplome / neprovjerene/ taj neki Dragojlo da treba braniti one " nase" ma ko oni bili ako imaju lazne i neprovjerene diplome?
primjer sda kadra, zločinci i kriminalci.
zivjele kupovine diploma politicka ubistva i dilanja teskih droga...
Kod nas samo ima ovo da ovakvi ljudi na pozicijama od premijera itd..po sudovima i zatvorima se vuku i klepaju milione a nama prosipaju suplju da manje ulja kupujeno a vise krompira. Sve mu ono skiljavo po spisku!! U EU zena od ministra napravi blam pa on da otkaz al ovi nasi jok, e zato njima ni ne odgovara EU nista nisu bolji od Dodika isto je to sve ako ne i gore!!
Tuzilastvo ima podrsku Dodika, Vucica,Vulina, Milanovica, Covica i Ravnogorskog pokreta kao i ostalih prijatelja bosnjaka i Bosne
Nek Čavka, Gordana i Ivana idu hapsit one sto kače Hrvatske zastave na teritoriju BiH, ratne zločince!!! nek se prihvate posla, a ne politicki montiranih optuznica i progona!! Inače idemo na ulice!!!
Kompromitovan covjek i kraj…
Covjek ima 4 fakulteta..Haloo0oo gdje cete traziti pritvor za ovakvog uvazenog i impozantnog strucnjaka, inzinjera i akademika mr.sc.dr.prof.ss. Osman Mehmedagic
Nisam fan Osmice, ali je ovo izivljavanje. U svakoj drugoj drzavi Milorad Dodik bi bio osudjen za veleizdaju.
Aleksandar i Gavrilo da uzmu terapiju😂😂😂
Pa te sudske neke zabrane su smjesne , ko to moze kontrolisati jel negdje okrivljeni bio sa nekim i jel kotaktirao neke svjedoke ! Opcija u zatvor dok se slucaj ne sprovede sudskom odlukom