Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mishto shetebri ntarecom simvamgu veke multiculti
Sta je s tim Gavnim Stabom?SvaKI DAN IZLAZI SVE VISE ZLOCINA NA SVJETLO STO SU TI URADILI A GLAVNI STAB NIJE ZNAO:kAKO SU GLAVNI STOZER HVO ILI GLAVNI STAB VRS ODGOVARALI PO ZAPOVJEDNOJ ODGOVORNOSTI TAKO TREBAJU I MUSLIMANI I NJIHOVI PRIVATNI MULTIETNICARI
Nije valjda da je naša multietniĆka i merhametli slavna poturička Armija RBiH pravila zločine??? Auuuuuuuuu!
ferguson ga tuzio, ukro mu titulu
OPTUZEN STO JE \'UBIO\' TOTTENHAM sa 4 GOLA :P
redakciji: kada objavljujete vjesti poput ove, gdje imena se podudaraju s imenim medijski poznatih licnost, molim vas slijedite i postujte novinarku etiku da objavljujete ili inicijale ocinstva ili puno ime ocinstva, time cete izbjeci (vjerovatno ono sto ste nastojali ovom vjescu) nesuglasice i neprijatnosti za bilo koga. Nisam postovalac niti fudbala niti medijskih dogadjanja, ali jesam pristalica korektnog izvjestavanja i novinarstva.
Jel to zato sto Dzeko nije preso u Bayern
Ovo mora da je propaganda cetn.ichkih medija, Bosnjak nesto lose uradio piiih kakva laz.
Smijem da se kladim da ce ga osuditi na 2 godine uslovno