Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi sa ovih prostora su poznati kao dobri borci, jakoga srca. Nužda i očaj čovjeka moze natjerati na svašta ... u svakom slučaju, zanimljivo bi bilo čuti sta imaju reci u svoju odbranu
Mi nismo Srbi. U ratu smo napravili 100x manje zlocina a u miru moramo 100x glasnije da osudjujemo one najgore medju nama. Sve ovo trebamo da radimo, ne zbog Srba ili nekih stranaca... nego zbog sebe i svoje djece. Mi smo prije svega evropski narod koji postuje najvece vrijednosti demokratije i humanizma!
Ratnim zlocincima nije mjesto na slobodi !!!
ko god je činio ratne zločine treba da odgovara za iste! stidio bih se svoga naroda kada bi odlikovao ratnog zločinca/ce...
@BiHeer - toliko od tebe...
Isakovic i Poric su idoli svakog Krajisnika pa tako i meni. Svoje zivote dugujemo izmedju ostalog i njima ALI ako su pucali na zarobljenike, strpajte ih na po 20 godina zatvora.
Jadni Srbi sa vama Sandzaklijama!