Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da se jednom najzad provede i završi i ta istraga i da se stavi tačka na ovu trakavicu. Svi će poumirati dok se ovi procesi okončaju. I volio bih da svako odgovara za sve što je učinio, nema veze kako se zove i sa koje je strane. Svako ko je činio zločine na robiju.
naravno da svako treba odgovarati Ali pojedini srbi iz vrha vlasti I tuzilastva ppkusavaju da ujednace zlocine I osudzene a statistika o broju zrtava I civil a ubijenih ne moze da dozvoli isti omjer zlocina,ovaj covjek he po menu veci junak story puta od napuhanka nasera I zao mi he sto Mora da se bori I kao starac
Covjek organizovao narod u borbi protiv pokolja, pljacke, etnickog ciscenja, genocida... a banda hoce da ga optuzi. Ljudi branili svoje zivote, kuce , imanja.... branili svoj kucni prag od divljaka koji dodjose iz pichke materine da im zagorcaju zivot...., i sad se moraju pravdati sto su ostali zivi. Ma mrš u pizdu materinu.
dzaba vam sve,..i ti optuzeni i te optuznice Koliko je Haski sud namjestena i okupatorsko-zlocinacko-fasisticka tvorevina se upravo jos vise dokazuje ovim sramnim satro-hapsenjima muslimana. Sad kad je HAG zatvoren,..nasli se izigravati i igrati 'pravdi i uravnilovki":):):)
Srpske civilne žrtve i zarobljeni vojnici koji su ubijeni u zoni odgovornosti Dudakovićevog korpusa nisu do sada ispoštovane. Hag je imao sve svjedoke i DOKAZE 20+ godina ali je radi politizacija i SATANIZACIJE Srba zazmirio na OBA oka. Haski sud i Tribunal su stvoreni sa politickim ciljem da se sakriju pravi krivci (ZAPADNI FASISTI) za gradjanski rat u SFRJ. A posto neko krivac mora biti,.TO SU BILI UPRAVO ONI KOJI SU I STVORILI JUGOSLAVIJU,..a to su Srbi
..Sada ova FARSA hapsenja muslimana POSLE zatvaranja Haga nije nista drugo nego jos jedna sprdacina i pljuvanje PRAVDI u facu. I da ih pustite i da ih VI osudite,.sa nas Srbe NEMA VEZE,.i ladno nas boli qurac Pred nama se FINI I PRAVICNI nikada vise napraviti necete ..i nas u vasem NATO ZABORAVITE pomirenja medju nama NIKADA nece biti ma koliko se vi trudite POLOZILI STE
Zalosno je sto komentare na ovakve clanke ostavljaju klinci koji tada nisu bili ni u planu, ili oni koji su bili u planu a trebalo ih je na plocice istrest. Rodila vas majka pametne.
Oslobodiće Bošnje svoje ratne zločince...
Drzi se generale, ti si nas heroj bio i ostat ces.
GENERAL ATIF HEROJ BOSNE I HERCEGOVINE!
Sram ih i stid bilo, dobri bosnjani ne prave zlocine nego samo spiradicne incidente
Sram te bila Atife i drugovi, umjesto da zajedno sa Srbima i Hrvatima na siptarsku marvu udarate vi rustite crkve ubijate srpske civile..Atife sramota te bila.. Siptari smrde ko poljska cenifa.
Dudaković je teško bolestan, neće moći pratiti suđenje, samim tim neće ni biti oduđen.
Uopšte je jadno da srpske civilne žrtve i zarobljeni vojnici koji su ubijeni u zoni odgovornosti Dudakovićevog korpusa nisu do sada ispoštovane. Davno je bila 1995, jesen. Za sve ove stvari krivicu veliku snose srpski predstavnici u Sarajevu, većinom SDS do sada. I na njihov obraz neka ide ovo, ako ga imaju. Još se čeka ruka pravde za ustaške bojovnike koji su samo oko Mrkonjić Grad ubili preko 300 ljudi, većinom civila. Sva sreća pa je ih je barem malo kazne stiglo, sa Matijašem.
svako da odgovara I da se pred zakon izvede Ali cekati 23 godine I onda navodno naci pouzdane dokaze za podizanje optuznice protiv covjeka koji je ratovao I branio istu zemlju gdje je bio a I ostao zivjeti je ni sta drugo osim licno ,od strane jednog ili vise lica unaprijed smisljeno pravno krivicno I mentalno uznemiravanje covjeka u odmaklim godinama.Nadam se da ce sud da postupi razumno I osvrnut se na historijski doprinos ovog covjeka ovoj nasoj drzavici
ne sudi mu se sto je ratovao ili branio kako ti kazes. to na jednu stranu i to mu je bilo legitimno a sudi mu se za ZLOCINE, razgranici te dve stvari.
Srbin te tuži srbin ti sudi... eeee bosandjerosi jadni ste vi narod
Koji paradoks.. Stao u odbranu Bosne ne stedeci ni zivot, a onda “ Bosna “ za koju se borio omoguci Agresoru da mu sudi..mozda je trebao bacati cvijece pred cetnike.....
Prije takozvane odbrane Bosne je pod komandom Mladića u sastavu JNA roko po Zadru i zadarskom zaleđu
cek za zlonice valjda zlocincima treba suditi? zar ne?
Iza ove optuznice stoji Cirilo HDZ i Tadicka.
Mozda je doslo vrijeme da se obnove neke optuznice za Covica?
Malo da utješe bh hrvate.... Ne pada više nitko na te fore