Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalma hobotnica brače Čampara se raspada, vrlo važna karika kriminalne hobotnice završit će u zatvoru gdje im je odavno i mjesto!!! ☝️☝️☝️
Campare, Bakira, Saricku, Turkovicku i ekipicu u zatvor treba strpati. Forza Fahro!
@ZatvorZaKriminalce ocito je da,,zlocinacke organizacije,,el Baketa i Scepe Kepeca,,svode racune preko,,korumpiranih tuzioca,,. Nije dzaba Kajmakovic,sjeo u direktorsku fotelju na Sarajevskom Aerodromu. Sto tu,,SIPA,,malo ne,,zaviri,,a ,,hoce,,.
KAKO PREDVODNIK DINASTIJE PUSTI NIZ VODU GATAČKI KLAN TAKO I OVAJ EGZEKUTOR ODE NIZ VODU!
BAKIRE, ODGOVARATI ĆEŠ ZA SVA SVOJA SABRANA NEDJELA ZAJEDNO SA SVOJOM EKIPOM, ČLANOVIMA PET PORODICA. CAMPARA, ZVIZDICI, ZETOVI ITD. NEMA VAS NI NA MAPI ZAPAMTITE, RUKA PRAVDE VAS STIŽE!!
Na šta je sve ova SDA bagra spremna... I ovi njihovi tužioci, Božo, Dudo i ekipa, glavni aduti su im Šejla Turković, žena svirepog ubojice i dilera droge, i nekakva Azra Sarić, koju u Sarajevu nije hebo jedino onaj ko je žurio na voz...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nije moguce, ovo malo pred izbore.
Ološ, đubre, konj, kreten, kriminalac - potrčko SDA kriminalca ALJOŠE ČAMPARE!!!
Što su Fahro i Fahrini nervozni. Hoće da se obračunaju sa svima koji imaju muda da istražuju njihov kriminal. Uspjeli su privremeno udaljiti Božu Mihajlovića, sada pokušavaju diskreditovati Lukača, a sve rade oni koji bi zajedno trebali robijati - Fahro, Kajmakovićka, Čavka, Tadićka i sl.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 ZNA SE KO SJEDA NA TRON U OKTOBRU!!!!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Ovi u tuzilastvu se ubise od otvaranja istraga... i jos brzeg zatvaranja. Kakva lakrdija.
dobro je tebe niksic isprozivao
klan dodik, covic i fahro corleone direktno kontrolisu rad suda BiH, tuzilastva i vstva preko bobana rajovica i masne ruzice
Cuj rajovic i masna ruzica???!!! Kad se ne udavih!
NEMOGUCE da se ne zna ko ga je ubio.
Što će FBIH prosljeđivat tužilaštvu BIH predmete iz svoje andležnsoti ?? Ako je nešto dobio od OSA a državno nije, dakle OSA zna ko je nadležan ! NEko je izgleda u državnom tužilaštvu PRENERVOZAN, ne bez osnovanog razloga i motiva :))
Ovi klanovi u podzemlju vrlo dobro znaju "tko je uradio" .... Nego bezveze se tu igrate igrica .... Logicno.
BAKIRE, ODGOVARATI ĆEŠ ZA SVA SVOJA SABRANA NEDJELA ZAJEDNO SA SVOJOM EKIPOM, ČLANOVIMA PET PORODICA. CAMPARA, ZVIZDICI, ZETOVI ITD. NEMA VAS NI NA MAPI ZAPAMTITE, RUKA PRAVDE VAS STIŽE!
Politicki pijun ,neradnik itd itd
Zaigrala,,mecka,,ored vratima,,Sejdo Bajramovicu,,. Koliko si samo,,zla,,nanijo narodu,hebala te,,zlocinacka SDA,,.
Ce prije ili kasnije,,odrobijati Celu,,. Oni su mu i ,,dohakali,,.