Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahaha nevjerovatno sta ljudi izjavise... Pa sto cete vi tu?! Zasto primate platu?!
Da li neko od tih može zamisliti situaciju da npr. nedaj Bože neko njemu pobije familiju i to bude dokazano i presuđeno. A onda neko blizak njemu ponavlja iz dana u dan kako se to nije desilo i stvara takav narativ u javnosti? Nije teško vjerujte Samo nek se stave u tu kožu, POSLJEDICE NEGIRANJA ĆE IM JASNO DOĆI PRED OČI!!!
Prijatelju... Tako rade pravnici. nije dzaba pravo nauka.... a ti vjerovatno mislis na Vojni Sud
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam laik što se tiče prava! Ali mislim iz mog ugla gledanja, to je isto da učiteljica u školi kaže ➡️treba angažirati međunarodne eksperte da naučimo djecu koliko je 2+2=? LIK negira genocid po kozna koji put! Negiranje genocida je jasno u zakonu zabranjeno! ŠTA TU NIJE JASNO??? Možda taj zakon ne valja? Šta je UPITANJU?
Napusi se kurca sta mi brises komentare
znaci inckov zakon limun u praksi,Dodik je u pravu kada kaže njemacki turista u bih
Sudjenje po osnovu prethodno presudjenih slucaja je karakteristika commom law sistema, USA, Engleska i zemlje commonvelta. U Evropi i kod nas je civilni kod, znaci sudi se prema slovu zakona. Tako da je ovo samo trazenje izgovora i zamazivanje ociju.
Kad cemo konacno shvatiti da svaki sh lik u Bosni ujedno je sljedbenik uzp- i genocidas. Ima tu par izuzetaka ali zanemarivo.
Treba stisnuti pa nekog potjerati iz rs, lako je po federaciji
Dajte vi angažuje međunarodne eksperte iz oblasti psihijatrije i psihologije da se proba tom idiotu pomoći. Vidite da nije sav svoj.Budaletina do kosti.
treba li vam međunarodna pomoc i u slucajevima Memic i Dragicevic
Cuj sudija i tuzioca angazovati medjunarodne eksperte nema te vi muda za tkvo nesto jadovi jedni.
Ovi iz tužilaštva samo što nisu rekli ma nije on to ozbiljno mislio a možda nije ni izgovorio..
Cuj sad nam trebaju strani experti da se dokaze da je neko rekao da nije bio genocid. Pa kakav vam dokaz i expertiza trebaju, ako neko to izjavi na javnim medijima?
jebat ce i vama neko mater, nepravda se kad tad vrati, cesto te uhvati skinutih gaća.
Pa ovaj gloovanja nije ni za pijace da radi na pijaci sa ovoliko glavuđom zaklonio bi sunce bilo bi ljudima hladno, zatvorite goV nara
Bravo za Kajganu kao da je kupio nesto na benzinskoj .
Da je presudit siromahu koji odsjece 2 metra drva i da ga strpate u ćuzu i da se diĉite time, to znate....ma....mi...ce vam se nahandram lopovske
Teško je dokazati NEGIRANJE GENOCIDA? Fašista izađe na konferenciju i kaže u 10 kamera NIJE SE DESILO!To vidi milion gledatelja, postoje snimci!!! Nije tajno sniman već je to vrlo svjesno rekao u mikrofone i kamere! Ne može pasti na sudu kao neovlašteno snimanje!Dobijete žalbe udruženja porodica ubijenih, protjeranih, silovanih koji navedu kako su to doživjeli,znači imate i materijal za nastavak tumačenja koji kaže:"tako da izazove uznemirenost i nacionalnu netrpeljivost..."
ŠTA VAM EBENO VIŠE TREBA, JADNICI?!?
Neostaje sudska praksa?!? Kako nastaje sudska praksa? Tako što se donese sudska presuda na neko djelo, po zakonu! Da su se svi vadili na nedostatak sudske prakse u prošlosti, niko nikad ne bi donosio presude, niti bi nastala SUDSKA PRAKSA! Da se ne lažemo, neki su i POSTAVLJENI da bi štitili ovakve fašističke izjave, negiranje genocida, vrijeđanje žrtava, relativizaciju historijskih činjenica i raspirivanje mržnje! I sad samo vraćaju svoj dug mentorima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)