Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intenzivno ne rade, intenzivno rade kad treba metar drva osuditi i goriva za 60KM
Na youtube kanalu Nebojse Vukanovica ima klio gdje drugi covjek objasnjava kako je ikona donesena Miletu iz Luganska, od nekog dobrovoljca iz RS koji je isao da se bori tamo. Pa malo to istrazite.
Jadno li je tuzilastvo koje cak ne smije ni predmet istrage (ikonu) izuzet'...jadno i bijedno
Najbolje da to vi prepustite Interpolu jer poznavajući vas nema od tog ništa, jer to je vaš drug upetljan
Ako su LOKALNI MEDIJI iz SARAJEVA uspjeli da svojim TEKSTOVIMA utiču na svijetski UTICAJNOG RUSKOG DIPLOMATU da EXPRESNO VRATI IKONU, oda su ti MEDIJI za svaki RESPEKT !!!
Nazalost, tesko da u tuzilastvu iko ima mu*a da ide na Dodu, Baketa ili Čovu.
Prema običaju tresla se gora rodio se miš. Strah me da ne utvrde kako je Dodik nedužan.
nije on nikakav ambasador bih u moskvi, on je ambasador rs očito. u svakom normalnom društvu za takvo ponašanje bi bio odmah razriješen dužnosti zbog ignorisanja institucija države koju kao pretstavlja, a vjerovatno i procesuiran.
Koja država od kur*a, udara na ljubitelje umjetnosti.
Sjebat ce ga Ukrajinci, za ovo ce ga ganjati do groba🐵
Nesto to sporo,traljavo,vjerovatno stimate da se doBik izvuce.....
Čuj on će se izvinuti i vratiti ikonu ako Ukrajina ponudi dokaze! Pa u tom slučaju moraš reći odakle ti ukradena ikona i odležati koju godinu zbog kriminala!
Gdje je glavni akter ove priče ? Zaobilazite ga kao kiša oko Kragujevca. Strah očiju nema.
što se ne sasluša Dodik, glavno optuženi i jedini osumnjičeni???
Melita lazes.
Jedini trag "ikona" kreće od Dodika. Tužilaštvo nezna od koga krenuti kad su nesposobni za svoj rad
Gdje si pusko kad si pistolj bila... Ova volusina kaze da ce se izviniti ako se dokaze... Pravna drzava nama sta... Koje god kriminalno djelo ucinis, samo se izvini i idemo dalje...
Da sam ja nadležni tužilac ja bih prvo saslušao Dodika. To je, po meni kao laiku, najjednostavnija i najlogićnija stvar. Naravno, ako se slučaj zaista želi riješiti.
Mile glavni njega niko nesmije saslusat