Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa do juce je sjedio u susdu u Tuzli clan ratnog SDS-a kao glavni sudija suda!Haram vam bilo!!
Ima li patriota u tom Tužilaštvu da dignu 'glas'? Da poduzmu nešto?
Gor..dana Ta..dić i njezina ho..botnica..
Znaci niko nije kriv za smrt tolike djece??? Ccccc
Od ove zbljohe unuk skoro napravio udes pod dejstvom alkohola a isti je policajqc u rs
Pa kad ste granatirali sami sebe 😂😂😂
Pola Tuzle u Avganistan otiso da radi. Boli njih za proslost, bore se za sadašnjost. Najbolja drugarica mi je udata u Tuzli. Brak i dalje traje u miru i skladu. Svaka cast Tuzla.
Izdajnici, još ce ustanoviti da smo sami postavili bombu na kapiji cccc pu bem ti sve
VJEROVALI ILI NE !!!! SVAKI SPOMEN NA (SDA)!!!! BAKIRA!!! SEBIJU !!!! MUSLIMOVIĆA !!! REKIĆA !!! NOVALIĆA !!! SARAJLIĆA !!! ZUKIĆA !!! KAVAZOVIĆA !!! GENJCA !!! ITD !!! ITD !!! NA SVE NJIH MI SE (POVRAĆA)!!! NAJVEĆI NEPRIJATELJI I LOPOVI BOSNJAČKOGA NARODA !!!
(SDA) KOSOVCI !!!! SU ODRADILI SVOJE !!!
Pod hitno treba uzeti oružje od Irana i Pakistana pogotovo rakete dugog dometa pa kad raketa padne kod Laktasa drugačija će se drugacija pjesma pjevati u protivnom će nas isti neprijatelji napasti.
Ne nisu je granatirali, ne nije granata sa polozaja Majevice raznjela prizemlje moje kuce…. I ostavilo mi, kao malom djetetu akusticku traumu… Sjeme vam se zatrlo.
📣Dajte nam odluku o raspuštanju i ukidanju tog suda i tih sudija please🙏
Ljudi Srbi su rušili Katolićke Crkve i Džamije u Kraljevini Jugoslaviji i Titinoj Jugoslaviji kada bi se išlo sudski protiv njih država Srbija bi bankrotirala pogotovo kad bi se uključili i 90 godine.
Dete drago idi igraj se malo. Rano je za politiku.
Sramota!
HOĆEMO IMENA!
saosecam sa svakom zrtvom ali kad ste spaljivali kolonu jna u tuzli,sve to prenosili uzivo na tv.gore lesevi,vozila a komentator kaze da bi valjalo jedno pivo.u live prenosu.kad ste to radili trebali ste znati da sve ima svoje posledice a posledica za muslimane koji su verno krenuli za babom alijom iako je babo fikret pobedio na izborima su da su nabijeni na frtalju bh,najvise ih se iselilo,zaratili sa hrv,medjusabno.postadose teska sirotinja itd