Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni 99% stranackog zaposljavanja, sudije mozes za 500KM kupiti, diplomu kakvu hoces 1500KM. Ko god ide na posteno nece daleko stici morace ici sa ovih prostora.
@kungfu Pa treba i ici s ovog prostora. Ovdje ce ostati samo ratni zlocinci i njihova djeca da rade u institucijama i potrčci.
kap u moru cijeli državni aparat ili ti sistem je na taj način zaposlen..........bez obzira kako se mijenjala vlast ovi su ostajali samo mijenjali radna mjesta..bandidska država!
ma ja ba, njima desetine hiljada maraka a raja ce platit i njihove plate i ceste iz akciza i sta sve ne. tacno smo postali ko oni rudari iz nadrealista kad obecavaju vladi da ce uvest i cetvrtu smjenu u rudnik samo da obezbjede vladi vise novca...koji smo mi beskicmenjaci...
Zasto samo njega prijavljuju kad je 90% savjetnika zaposleno na isti nacin. Meni ovo licu na slucaj kad ti se nesto mora naci pa makar i zvaku da si ukrao.
kada bi krenuli otkrivati sve, svi bi popadali...ko od vas radi a da mu konkurs nije nastiman, da vas nije roda donijela u drzavnu sluzbu hahaha
to mi se svidja
Ooops, zar i Hrvati to rade?
Svaka cast gospodji Gordani Tadic na smjelosti o dovodjenu i rad Tuzilastva BIH
kako neko dobije 2300KM platu. a koliko je ovakvih
Onaj cifut Arije Livne sto je milojkov savjetnik kae napunio 96 godina😂😂😂
Kako je krenulo svi ovi Alijini Srbi i Hrvati će završiti u ćorki.
@samotrpaj Pa to fasisti i hoce. Zato kcerka Momcila Krajisnika radi u Sarajevu, a sefica Covicevog kabineta, kcerka je Vida Kresica optuzenog za ratni zlocin nad Bosnjacima u Stocu.
Hahaha, nekad ste imali avionee i vojsku i ekonomiju i fabrike. Danas jedete govna jer ste se posrali na bratsvo i jedinstvo koji su u civilizaciji postali norma i standard. Valjaj taj Allah sta? Kako danas zivite? Hahhahahahha! Crknite, krepajte, balkanski majmuni. Balegari, govnari, jadovi, GOVNA. Svi cete pocrkati od tog fasizma usranog, zeludac vam pun govana. Posmatramo vas iz civilizacije kao reality show. NESTANITE, JADOVI, USRANI!!!!!!!!
... Marija Karamatića - poznati švercer iz HDZ-a i Čisti" Hrvat 100% sa sertifikatom, koji mu je dodijelio još veći kriminalac Čović!
Ma nije moguce :D
SDP je SDAov potrčko a DF zbunjeni SDPovci
ZBN - a ti si budalčina i to do sada neviđena. Neka tebi SDA - samo još neki dan!
kako je krenulo,sve ce nas manje ostati u Drzavi,,,mladi odose ,ove dok pohapse,pa u zatvor,pa dok ovi vladajuci pobjegnu od zakona,niko ih nece isporuciti,,,ma bice para