Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se formira predmet bez istrage? Valjda ide istraga da se vidi ima li tu sta zanimljivo,pa onda formiras predmet,ne mozes tek tako bez icega formirati predmet,na osnovu cega? Ne kazem ima li ili nema,samo mi nema smisla...
Kako narod kaze vrana vrani oci ne vadi.Da je neki obicni smrtnik u pitanju buo vec davno osudzen
Dijana Kajmaković je samo još jedan domaći tužilac na daljinski, kakvih u BiH ima koliko hoćeš ! I sudija a o policajcima bi trebalo dodjeljivati nagradu KOJI NIJE !!
Federika, ako sutrea sletiš pročitaj ove tvrdnje pa priupitaj onog notornog lažova Penisa, da ti se malo pohvali PRAVNOM SIGURNOŠĆU GRAĐANA i Investitora. Neki dan si u Crnoj Gori rekla: NEMA PARA BEZ PRAVNE DRŽAVE !! Reci to i Penisu ! Otvoreno i kamerama da svi čuju !
@ http://www.avaz.ba/clanak/279633/federica-mogherini-sutra-dolazi-u-sarajevo
Dijana Kajmaković je samo još jedan domaći tužilac na daljinski, kakvih u BiH ima koliko hoćeš ! I sudija a o policajcima bi trebalo dodjeljivati nagradu KOJI NIJE !!
Ovaj Božo Mihajlović je najveće smeće koje hoda ovom planetom!!