Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ovaj video podmićivanja Milana Tegeltije i gledam konobara koji im donosi piće. Nije izdao fiskalni račun. Jadnik će nahebat više od Tegeltije!
@kwt gdje na videu vidiš podmićivanje Tegeltije...možda nismo gledali isti snimak
Tegeltija nije ni tražio niti je uzeo novce...dokaz je k'o quratz
Navode ce da provjere a imaju sve crno na bjelo dokaz ko kuca.prvo sto trebaju odmah uhapsit ovog sto je uzeo pare a celavog suspenzija do kraja procesa pa onda corkica.
Snimak je crno-bijeli nije u boji to sud ne prizna he he
Samo da na kraju ne bude bilo ono standardno u zadnjih10 - 15 godina " zbog nedostatka dokaza nismo nista bili u stanju dadokazemo ".
Samo da na kraju ne bude bilo ono standardno u zadnjih10 - 15 godina " zbog nedostatka dokaza nismo nista bili u stanju dadokazemo ".
E cuj “provjerit cemo navode” Pa ljudi moji sta je ovo...das sve crno na bjelo a oni ce kao provjeriti navode??? Pa ovo nije rekla-kazala,video postoji a oni ce da provjere navode 😂
A narod bi kao trebao vjerovati da ce tuzilastvo raditi po pravdi? Nece svoj na svog - dokazali ste vi to vec.
I Dalidu Burzic odma....zajedno sa njim
Hoce Telgetija hoce,a hoce svi....nekom rat nekom brat nazalost uvjek je to tako bilo.Najgore je danas postenim ljudima
E PRIMI GA VRUCEG U RUKU ☝️🍻
SDA HDZ SNSD banda maze oci narodu sa sitnicama dok se krupni kriminal prikriva..a narod ko ovcice
Jel' Dalida zaprimila ovaj predmet?
Staviće ga Mile u ladicu.
Džabe vi išta formirate. Sami ste napravili zakon da je svako snimanje baz naloga suda neovlašteno. Snimak kao dokaz se izuzima sa eventualnog suđenja i alllahimanet