Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi govno
“Oni govore da će u Džennet ući samo jevreji, odnosno samo kršćani. – To su puste želje njihove! – Ti reci: ”Dokaz svoj dajte ako je istina to što govorite!” (el-Bekara, 111.)
Sanji Vlaisavljević otkaz, odmah!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel moguće da o ovakvim stvarima, u ovoj državi, brine još jedino Mirnes Ajanović!?? Mirnese tebi svaka čast, ali jadna ova država sa ovakvom vlasti i ovakvim političarima.
Lijepo je cuti da se formira predmet protiv zlocinca kordica,no da li ce zavrsiti u hapsani,teško.Ujkani ce sve uraditi da do toga nedođe
Tako se to radi. Manite se politike. Čovjek nije normalan. Optužen i osudjen za ratni zločin u Hagu i govori da mu nije žao. Ako nije mentalno i duševno opremljen da živi u civilizaciji treba ga micnuti od društva. Ako kažu ljekari da je normalan, ima i drugih institucija da se s njim bave poput upravo ove iz članka.
u zatvor sa ratnim zličincem doživotno, a ne nakon 10 godina pustiti ga na s lobodu
Bravo Mirnese Ajanoviću, svaka ti čast... a ostali političari se mogu ugledati na tebe!
pa i kod nas bi bio teror sa vakcinama da gospodin Ajanovic nije poceo podnositi krivične prijave. covjeku svaka cast za sve sto radi.
Gdje sad sipa da ga pognute glave i u lisicama sprovedu u tužilaštvo . A kad sprovode Skaku, Ibrahima to je normalno ..
Kad će tužiteljstvo formirati predmet za ratne zločine Abih u Kiseljaku kod Žepča(pobijeni zene i djeca), kad će formirati predmet za ratni zločin ubojstva osmero hrvatske djece na igralištu u Vitezu, kada ce tužiteljstvo formirati predmet protiv Šerifa Petkovića i 7 Muslimanske za pokolj u selu Dusina i tako bi mogli u nedogled za većinu zločina protiv Hrvata muslimanski koljaci nisu ni optuzen i a kamoli osuđeni.Kordić kakav god, je presuđen i odslužio kaznu
Ako imaš dokaz da je to uradio taj i taj ti sam prijavi zločin, po svakoj prijavi tužilaštvo se mora dijelovati. Očito je da dosadašnji
Jest presudjen za zlocine a tek treba da bude za podstrekivanje na iste,odnosno povratak u djelo.
Zatvorite ga ponovo i bacite kljuc kao primjer svima pa da mi je otac
Obavezno tražiti odsluzenje cijele kazne, popravno vaspitno nije ispunio uslove za jedan jedini dan prijevremenog pustanja.
Upravo tako...👍
kazem vam polako vikend bio a svi sve popljuvali odmah
ne budete ga hapisli , narod ce ga ubit
A kad ce doci na red Covic , Bakir i Dodik !!!!!!!!
UŠ momentalno uhapsiti jer će vjerovatno pobjeći u Kanadu ili Australiju!!!
Vrati govno nazad u zatvor!☝️☝️☝️
Ovaj ajanovic je jedini pravu stvar uradio. Svaka mu cast. Kordic je propao covjek. Vodaju ga ko klovna za pokazivanje po svetkovinama.