Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podraka velikom covjeku gospodinu Mekticu. A vama fukare korumpirane u sudstvu i tuzilastvu jbm mater
Mektic je najbolji dokaz sta se desi kad papku i primitivcu das vlast...
@2viljamovka JOK evo boljeg: Državni tužilac Jadranka Lokmič Misirača POTPISALA MEĐUDRŽAVNI SPORAZUM O GENOCIDU A DA NIJE RATIFIKOVAN U PARLMANETU ! Za ovo se svhugdje u svijetu ODMAH hapsi. SRBIJA ovim sprazumom počela suditi POČINIOCIMA GENOCIDA U SREBRENICI U BEOGRADU ! Ovo je pijan brod a ne tužilaštvo :((
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahahaha koja kobiletina. Mektić car
za predsjednika !
Mektic je najbolji dokaz sta se desi kad papku i primitivcu das vlast...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo kako je ko konkretno ugrozio tužilaštvo:Tužilaštvo BiH je u periodu od 2014. do 31. 12. 2016. godine donijelo ukupno 140 naredbi za nesprovođenje istrage, 90 narebi za provođenje istrage", dodao je Mektić. 270 slučajeva a 35 optužnica za korupciju 11% ! "Demantuju mene što izbacuju sva krivična djela po kojima su oni postupali, ratne zločine, krivična djela tokom rata, oduzimanje rezanog duhana. Ja govorim o korupciji, 35 optužnici za krivična djela korupcije.
Mektić će svoje tvrdnje morati potkrijepiti na sudu, sad je to već posve sigurno, pa ukoliko to ne učini funkcionerski imunitet mu neće pomoći, jer Ružica je rotvajler kad krene u razvaljivanje...
Tužioci odjela I državnog tužilaštva: --Milorad Barašnin ( bivši glavni kojeg nije ugrozila mafija u kafani a kamoli Mektić) pa dao ostavku --Muradbegovići , da li im je idijete zaposleno kao tužialac. Edin sakrio u ormaru 294 predmeta pa ga ufatila Dalida Burzić a nije sakrio MEKTIĆ --Nives KAnevčev ostavila iza sebe 145 000 NERIJEŠENIH I ZASTRJELIH PREDMETA na kantonalnom tužilaštvu -- Goran Salihović nije suspendovan a držaos stotine predmeta zaključanim !! ITD ITD
Iz većine osuđujući presuda: Gledajo je mrko ratnog zarobljenika, veijđao na nacionalnoj osnovi čime je počinio krivično djelo RATNOG ZLOČINA. Nijedne tipa ZAKLAO JE KOMŠIJU a onda su organizovali proslavu, U ime STRANKE je ubio dvsesetoro djece. PAlio kuće i nosao BOŠNJAČKE NOSEVE I UŠI nA OGRLICI OKO VRATA ! Ukrali 10 milijardi od međunaordne pomoći za potrebe IDILA i AL KAIDE ! Pripadnici HDZ oteli 2 500 autobila državljanima BiH, SDS iz Rajlovca otuđio 70 golfova
Odmah anketu na Klixu koliko mektića podržava čitalaca, koliko Hlavnu Tužiteljki a koliko Dalidu Burzić i RUžicu Jukić ! SVI ONI BA MJESEČNO STAVE KO PARLAMENTARCI BIH U DŽEP, a učinak isti NULA ! Tužilaštvo BIH je OTAC I MAJKA TRI BIH MAFIJE !
--- Učinak 138,97%
Eeeeh da nije Ajnštajna i relativnsot sada bi kao magarac revao od dragosti. Naime tužitelji ispotiha donesoše NAPUTAK da mogu godišnje voditi maksimalno 4 istrage tako da se ovo pitanje konačno time zatvara. IMAJU pravo da NE PODIGNU NI JEDNU OPTUŽNICU, a naročito da NAGODBOM forsiraju neposrednog počinioca A NIKAKO ZLOČINAČKE UDRUGE i nalogodavce kao recimo KEmo Čauševića. TUŽILACA IMA SLOVOM I BROJEM 58, znači ubuduće 240 istraga godišnje a optužnica može i ni jedna !
smijem ruku dati, da kad bi ovaj čovek poveo proteste protiv ove mafije na vrhu da bi se odazvalo 99% stanovništva BiH.
Ma jok, Tito mrtvi da se digne za njim bi krenula dva kenjca, tri seronje i jedan čuvar hala i kanala.
MEKTĆA ZA PREDSJENDIKA DRŽAVE . JEdini čovjek kojem bih smio dati ključeve od državnog trezora a da u njemu ne zafali u njemu 12 miliona DM ko kad je BAkir izašao a optužen BACKOVIĆ ! STani ba pa ko odradi državne pare ?? Eh ko, ŠEJTAN ! Ahahahhahahahhahahah. Imali ba ko da se raspita đe je nestalo 100 MILIJARDI KM, že su nestale 2 milijarde devizne ITD ITD ! Ne možemo baš za sve ŠEJTANA opužiti čija je mjesto prebavilađta NEUREDNO I NEDOSTUPNO !
Puna podrska gospodine Mekticu, samo jako, u toj instituciji zvanoj Tuzilastvo BiH i portir je korumpiran a za ostale da ne govorim.
Pravda za Mektica.
ministar pod kojim je SIPA OSA sigurnosne agencije pravni timovim pa ga plase i prijete mu. a sta bi ti tek uradili da si neki jadni investitor iz EU ili USA ?
samo da ponovim: TUŽILAŠTVO JE UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA DABIĆ - BOBAN - ŠĆEPO ZLIKOVACA, KOJOJ JE ISKLJUČIVI CILJ DA SE OBRAČUNAVA SA POLITIČKIM NEISTOMIŠLJENICIMA!
Ja nekako više vjerujem Mektiću nego državnom tužiteljstvu, ili BiH pravosuđu uopšte. To je bara koju je ovaj ministar uzburkao i sad razni ljigavci izlaze na površinu. Možda nije ni ministar 100% čist ili 100% u pravu, ali mislim da je na dobrom putu.
Ne vjerujem da MEKTIC izmislja!!! Stao je na zulj pravosudnoj mafiji, jer da nije tako do sad bi ga 20 puta uhapsilOo...
Sta je jos rekao Mektic... RUHE ? ohne mich !
@Prd0nja .... to znaci , niko ne smije, samo Mektic , da lapanda haha...!!