Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi putevi vode ka bračnom paru Izetbegović...
"Javnosti želimo priopćiti da samo Tužiteljstvo BiH može dati kvalitetnu i cjelovitu informaciju" procitaj tekst
Bake i Seka su zasticeni ko polarni medvjedi . Dobili bi 10 dozivotnih kazni koliko su pljackali drzavu u zadnjih 30 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čemu žurba?? Mogli ste sačekati još mjesec ili dva, da Klix, Fokus, Žurnal, Raport, Face....ma i bilten mjesne zajednice, otkriju sve do samog kraja....
To je bake nešta smutio? trebaju mu šarafi od respiratora, reklo mu da su ti najbolji za privrnut ogradu. More plitkih glavuša dobilo priliku da malo trabunja, dok se preko korova dižu na zadnje noge i navijaju za komšijin korov.
Dovedite stranog tuzioca u sud BiH nek to rijesi to je najpostenije.Jos bolje i tuzioca i cijeli istrazni tim to je njispravnije rijesenje.Pa ako je i Bakir odgovarat ce.
Hocel vec jedmom neko bit uhapsen!!!
Već se osjeti po vašem nadmenom tonu da od toga nema ništa.Ostavili ste dovoljno vremena da se mogu trodupli papiri napraviti. Prema tome vaš najveći domet je uhvatiti drvosječu.
Zataskavanje na djelu, dok ovce ne zaborave, tuzioci i sudije su rak rana ove zemlje
Zemljo otvori se... Pa gdje mi živimo.
Bit ce Stamparska greska,...i sekretarica kriva,..uslovno 1 godina,.
@HSV možda bude i portir kriv
Haha a jesu ga zakomplikovali samo da se zataska sve. Ne zna se ko koga
Reagovali su munjevito, ili bolje reći muljevito. Do sada su mogli niti uništeni svi dokazi i potplaćeni svi eventualni svjedoci.
Nesto su poranili ja mislio do zime ce uraditi to..aferim
Opet "nezvanicno saznajemo" ili "breaking news" iz tuzilastva. Jasno je da ce tuzilastvo podnijeti tuzbu bez ikakvih dokaza, samo da bi zadovoljilo klix i napaljene komunjare. I nakon godinu dana ce povuci optuzbu zbog nedostatka dokaza.
Majku vam vasu...hapsite za metar drva,hapsite sitne ribice a prave lopove sa milionskim zaradama stitite...izaci pa urlati dok ne smjenimo bagru...druge nema.
Javite kad se vrata od zatvorske čelije u Zenici zatvore iza Baketa i Seke Čaušesku a do tada....odyebite u skokovima 🤕
Vi da hoćete možete napraviti red u državi za tri mjeseca. Nije bitno ko je na vlasti
hahaha dok su se pokrenuli ko budenje medvjeda iz sna...