Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije cilj da neko hapsi Srbe nego da pokažete svijetu kakvo ste pleme
@BosanskITalibanciC stari ti kozoje.b
Vidi se ko je ovdje tahliban, čobane jašeš više ovce od pozadi nego čerku svoju hahahaha čisti pećinari hahahaha
Šta je junaci ??? Vodja vas zove da se prijavite... Hajte junaci. Samo 29. Samo laju ovi na kliksu iz dijaspore
Neka Tužilaštvo počne da radi. Materijala ima dovoljno i za smotanog advokata.
Sad ce to Tadicka drzati u ladici dok ne ode sa funkcije. Ona je bruka i sramota za sve postene tuzioxe i sudije. Nema obraza i morala ni mrve. Coviceva sluskinja.
Moze dodo iz sela al ne moze selo iz dode
Sljedeći zakon koji treba nametnuti je Zakon o porijeklu imovine...
Formiranje predmeta i podizanje optužnice su udaljeni svjetlosnim godinama, još jedna manipulacija javnosti...
Mlatite gloginje k'rcem!!!
Dodik je najlakši slučaj za Tužilaštvo jer postoje dokazi van svake razumne sumnje.
Da su ljudi , sami bi ih hapsili !!!
Mislim da je realna cifra oko 1.200.000
Nema ih toliko, svi su pobjegli od pravosudjenja
Bolan, to su civilizacijski zakoni. Presudjeno. Zna se veoma dobro sta je bilo i kako je bilo. Kako moras zatucan biti pa to omalovazavati. Sramite se. Velika ctna mrlja za svakoga ko ovo omalozava.
Tuzilastvo BiH nema m**a da privede i saslusa Dodika, Izetbegovica, Sebiju, Covica ..... a citava BiH zna da su oni UZP koji je pokrovitelj i organizator svih korupcija, otudjivanja budzetskih sredstava, pljacke javnih preduzeca i svega onoga zbog cega je ova drzava takva kakva jest....NIKAKVA.
ma sta se vise slikate i exponirate u medijima ko da je krenula treca revakcinacija a ne jadna i kasna prva zvanicna, hajte razgulite svi u 3pm...!!!
Slabo se srbi prijavljuju sami nešto. Haman tanak novčanik. Valja snosit troškove suda plus buhara. Slabo vodji podršku daju