Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sudi li iko srbe na ratistima ukrajine
ovo je zbog zakona abdicevca radoncica on je htio da kazni samo muslimane
Kolinda ustaŠa faŠista kmekme kmeeee
@BlAcKKKK Krmoljube Preskocio si terapiju.
@KafiristanRS ne znam cemu vrijedjanje, samo isticem svu nelogicnost u tvome postu i glupost koju si napisao. P.S. mama ti ja krmača dok te tako odgojila. takve krmače ne volim, ali volim jesti prasetinu, bolje jesti prasetinu nego klati djecu po siriju u svakom slučaju.
Kolinda ustaŠa FaŠista jah jah jah kmekme kmeeee
I kažu onda Kolinda prica gluposti (mozda i prica, ali ne i u ovom slucaju).
Dajte ovim ljudima izbor:raditi negdje i normalno odgajati svoju djecu ili ici na ratiste pa zaraditi? Naravno da se ne slazem ali razlika izmedju shvatiti i osuditi na prvu je ogromna..koji broj njih je ostavio posao,normalan zivot i otisao? Sto ne pogledamo pravi problem?
Tek ustao i bilo mi se učinilo 22 sudije osuđene... kamo reće da mi se nije učinilo da tu pravosudnu mafiju osude više.
ko su osudjeni,na koliko su osudjeni?i treba ih predati siririji jednog dana,neka im oni sude
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! ZA GENOCIDNO TUŽILAŠTVO POD KOMANDOM DUDUK-ČOVIĆ-ŠĆEPO ZLIKOVACA, NIKAKAV PROBLEM NISI SRBI I HRVATI KOJI IDU DA RATUJU U DRUGE ZEMLJE KAO NI RAVNOGORSKI ČETNIČKI POKRET!
Potpisujem
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! ZLOČINAČKI SUD JE JUČE OSLOBODIO DEVET PRIPADNIKA VRS KOJI SU U ROGATICI IZVRŠILI GENOCID!
@DSorab STOKO GENOCIDNA! SUD JE POD PUNOM KONTROLOM GENOCIDNE GAMADI! P.S. ZAPAMTI,GDJE JE GOD KROČILA ĐIKANSKA ČIZMA, TU JE POČINJEN GENOCID!
Fahro je odradio svoj posao
A četnički ravnogorski pokret svake godine paradu pravi pa niko ništa??