Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam poživiš Ratko i dočekaš osudu za GENOCID!
ZIV BIO DJENERALE
Đeneral Pampers :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Problem ovog rata je što su Hrvati i Muslimani nasjeli na KOS-ovu podvalu i zaratili međusobno ... Na taj način su nehotice
..... nehotice očiglednu i čistu agresiju Srbije na BiH pretvorili u "mogući" građanski rat i uveliko pomogli mnogim zlikovcima da se izvuku nekažnjeni ... Ali tko je to mogao objasnit Aliji a ni Bobanu nije bilo mane ... zato sad slušamo ovakve gluposti na koje se zlikovci vade u Haag-u i na drugim sudištima ... !!!
znači i za to su krivi srbi 😂
Dok gledam ovog covjeka na slici i citam ovaj tekst sjecanja mi naviru.. 90te, pakao u Bosni, ubistva i progoni, djeca, zene, starci, miris straha i osjecaj ocaja, cak ni ptice nisu pjevale u proljece, svi zivoti na silu ugaseni, izgubljeni.... A onda mi se u glavi pojave rijeci SVE SE VRACA, SVE SE PLACA! Ne dam da mi mrznja srce zarazi, a ovom (ne)covjeku i takvim kao njemu zelim samo da ih stigne ono sto su zasluzili.
Mladic je bio član udruženog zločinačkog poduhvata sa ciljem stvaranja srpske države. Isto kao kad bi se reklo Dzordz Vasington je bio član udruženog zločinačkog poduhvata sa ciljem stvaranja americke države Oto fon Bizmark je bio član udruženog zločinačkog poduhvata sa ciljem stvaranja njemacke države Djuzepe Garibaldi je bio član udruženog zločinačkog poduhvata sa ciljem stvaranja italijanske države
nece ni ovaj šupender bit osudjen za genocid i tako ce PC ostati i opstati pored svih dokaza za genocid.
pampers na aparatima :(
Srbi su vijekovima ugrozen narod i njih su u zadnjem ratu, napali Hrvati i muslimani... Inace, miroljubiv neki svet su bili. Oni su se samo branili i nisu dali na vjekovna ognjista svoja :p
Kad ovo napise engleski historicar:"Danasnji bosanski Srbi mogu se slobodno predstavljati kao Srbi, bez obzira na svoje vlasko porijeklo. Ipak, covjeka pomalo draska pomisao, kad cuje takozvane desnicare u danasnjoj ruskoj politici kako govore o potrebi da zastite svoju staru slavensku bracu u Bosni, da su jedina komponenta bosanskog naroda koja sadrzi vazan i izrazit element neslavenskog porijekla, upravo bosanski Srbi.", svaki Srbin u Bosni bi se trebo malo zamislit.
Na noge i u stav mirno kad se spomene ime Ratka Mladića!!! Vojničina i borac za Jugoslaviju, a protiv fašističkih sluga koje su predvodili Tuđman i Alija.
Ponos srpske živine.
srpsko junasto lahko na nejake i jos kao ponosit a sad na sudzenju iako je jednom nogom u grobu picic druga zavaljuje i cmizdri
Srpski maniri, ništa čudno!
Srbi u BiH i Hrvatskoj mogli su ratovati godinama, samo da nisu u okruženju, da postoji veza sa Srbijom. Čim je okruženje postalo izvjesno, ti "heroji" odmah su prihvatili Dejton. Što je najtužnije, njihove vođe su pobile više Srba nego protivnici, što granatama što nepostojanjem jasne vizije za šta se bore, pa je nekoliko hiljada boraca uzalud poginulo braneći teritoriju koja je u Dejtonu poklonjena Bošnjacima. I na sve to imaju "republiku" u rangu S. Koreje :)
Ne izvuče se ti.
@sinjor
@SINJOR Trazi na YT govor Slobodana Milosevica na Gazimestanu pa komentarisi...Na kraju krajeva i zadnji popis koji te uradili VI jasan je pokazatelj ko je koga protjerao.
@sinjor Nismo mi nista zapoceli u BiH.Taj rat nama nije trebao...Imali smo vec jedan sa Hrvatskom i sukobe sa siptarima!Vasa bolesna percepcija i dovela vas je do toga da zaratujete protiv nas.