Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svi srbi u drzavnim institucijama samo opstruiraju rad istih i konstantno iskazuju nepostovanje prema istim bez ikakvih sankcija izrecenih prema njima.
ih da ti znas kako se oni bore zabradna mjesta u tim istim inatirucijama...
Đe će Vlah biti kadija. Najbolje izgleda da Naserko dodje i ubije jednog tzv. Srbina pa da vi budete zadovoljni, je li tako vlahadijo genocidna? Pljuc.
Ko je lud da poštuje ovaj sud?!
Da ti imas imalo mozga nebi tako pricao
ovi vlasi su ko kerovi...samo laju
HAPSI CETU
Prima platu od drzave koju opstruise
Ma taj sud treba zatvoriti
Aha nije nije jel naser. A ko je? Zocini su evidentni. Burtalni zvjerski zlocini nad djecom. I niko ni optuzen ni osudjen... sta nam to govori? Govori da je to politicki a ne sud pravde. Sa vama zivota nema.
@zako81 neka te poturice smiri se. Pricam o ratnim zlocinima za koje niko ne odgovara. Cinjenice balijo smrdljiva.
@odiol a u kalesiji poturice pjesme pjevaju o kravicama i bozicu. Zlocini su evidenti balijo znamo obojca to
Ovo kad ti se ne svidi presuda smijes svasta pisat cak i ako si iz pravnog esnafa. Odes na pojacu ili budes svoj gazda i pricas sta hoces. Ovako odmah suspenzija.
Eeeee bosno moja šta sebi dozvoljavaš , drzsvo dotakla si dno dna!
Oslobadjanje Nasera ne doprinosi zajednickom zivotu tri konstitutivnih naroda Bosne i Hercegovine, za nas Srbe ova odluka suda je porazavajuca.
@VitezIstine mi isto to mislimo o mizerno malim kaznama u Hagu ili ono od neki dan u Beogradu ili o negiranju genocida ili o ...ma ko će to sve pobrojat,puno je toga...
@Nepredvidiva Ovakvim potezima vi Bosnjaci samo jos veci razdor pravite izmedju Srba i Hrvata, opasne su ove vase igre, nije ni cudo sto sa vama niko nece u zajednici da bude!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam prijavljen jer sam se zaljubio u kanadsku djevojčicu preko interneta. Kaže kanadska regionalna milcicija: "Poduzet ćemo sve mjere da te privedemo da odgovaraš, uključit ćemo organizacije iz svih država za pomoć pri pronalasku, očekuj nas na vratima". Zašto? Zato što sam se zaljubijoooo? Imam pravo da se zaljubiiim na osnooovu izgledaaa. Kažu ti si psihopata.