Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muriz Memić je napravio kardinalnu grešku a to je pritisak na tužioce i oslobađanje Seferovića, jedini oni su pali na poligrafu, jedini oni su priznali saobraćajnu/ubistvo i jedini oni su snimljeni i dokazani na mjestu nesreće. Niko drugi ne može biti stavljen na to mjesto oko 22:30 toga dana, a Muriz ih ne tereti ni za šta već tereti osobu koja je prošla sve poligrafe i za koju su doktori/vještaci rekli da ne laže, Muriz je ubio svog sina po drugi put, sve uz Feragetov blagoslov.
Nakon svih razotkrivenih laži Muriza Memića i njegovog savjetnika/advokata, od podmetanja lažnih svjedoka koji su samo njega prevarili, od prijetnji, kleveta, do najgnusnijih optužbi na ličnoj osnovi, prevrata u promjeni političkih dresova, čitavog pokušaja da održi Gordanu, sve dok uništava živote, stvarno moraš biti zlo da podržiš njegove budalaštine i deluzije, a Feraget je advokat kojeg nebi poželjeo ni dušmanu, a kamoli ocu koji je izgubio djete.
Gdje ce njegova dusa..ima li savjesti, valja njemu i svima nama preko rijeke.
Treba pohapsiti i ove tuzioce koji su i u Banja Luci i u Sarajevu usmjeravali istrage u pogresnom pravcu, Dalidu Burzic prvu.
Pa ta alisa kao da je od čelika!? Niti romori niti govori! Nakon dobre dvije tri šamarčine bi opjevala slučaj kao pijan guslar! Ovo smaranje sa raznim neljudima od pravde je baš dno-dna! A pitanja i odgovori u toku istrage, na dobrovoljnoj osnovi ne pale ni kod male djece!
Ali sam Mutan p
Alisa u zemlji cudesa
Alisu u samnicu dok ne zapjeva.
Šteta mladog života. Nikad se ovo neće rješiti. ko i ostalih 20 ubistava zadnjih 20 godina
Sve u aps