Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošao
mashala :) dobrodosao !!
http://www.youtube.com/watch?v=Z9pbI8_tJKo&feature=player_embedded
KAKAV SMO MI NAROD, RADUJEMO SE PREDSEDNIKU DRUGE DRZAVE, CIJI SU NAS PRECI 500 GODINA DRZALI POD OKUPACIJOM, A MRZIMO SVOJE KOMSIJE, SUNARODNIKE, SA KOJIMA IMAMO I KRVNE VEZE. MI SMO STVARNO NAROD KOJEG CE PROUCAVATI U BUDUCNOSTI SVJETSKI NAUCNICI IZ OBLASTI PSIHOLOGIJE. P.S. PRIJE ISA-BEG ISAKOVICEVOG OSNIVANJA SARAJEVA,NALAZIO SE NEKI DRUGI STARIJI GRAD KOJI SE ZVAO VRH BOSNA NA ISTOM MJESTU.
@istina Oooooooo, pardon Aristotele ! Ne znam šta mi bi, pa Vas ne prepoznah.
Ja mislim da si ti izd\'o svoju logiku
B U J R U M VELIKI COVJECE Tayyupe ERDOGANE !!! T U R C I SU ODUVIJEK BILE EFENDIJE I OSTAT CE !!! Stavi onog patuljka genocidasa ivicu dacica pored Erdogana, ko da je Edogan IZMISLIO LJEPOTU I KULTURU A ONAJ SMR-DAC IVICA DACIC IZASAO IZ SVINJSKE NJUSKE U SVAKOM SMISLU RIJECI ! Hvala Erdoganu i Turskoj na podrsci i iskrenom prijateljstvu ! RBIH4EVER !
@istina Dakle, izdali su bosansku državu, crkvu i bosanski narod. Ne kontam, jesu li zbog toga manji izdajnici ???
klasicna fukara od naroda: kmetovi, raja, lumpenproletarijat... pa bilo srbi, hrvati ili bosnjaci ista vnago svi skupa vazda bili sluge tudjina. srbi svrsavaju na despota Putina, braca hrvati padaju u trans pri posjeti pape a bosnje ljube tragove sultanu Erdoganu. e moj Ivo kad si ti nas sve provalijo ima tome vise od pola vijeka, al djaba ova tri naroda bez mozga i ponosa ushinushe vratove okrecuci se rimu, moskvi i stambolu...fuj.
tayyipe turcine nashipu se kur.chi.ne.
DOBRO DOSAO PREDJEDNICE!!! VOLI TE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!! btw. SRBI SMRD0NJE!! :-)
Boravit ce on kod tvoje mame, zene ili seke :-)
DOBRO DOSAO PREDJEDNICE!!! VOLI TE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!! btw. SRBI SMRD0NJE!! :-)
Iznad Sehera zora svice, dobrodoso predsjednice! Iznad Sehera sunce sija, radujem se Turcima i jaaaaa :);)
Vlahe hvata panika hahahahahaha usrali se ko grlice
E, samo nam je jos ovaj militaristicki id-i-ot trebao doci u posjetu...Bas je izabrao vrijeme...onako, pred izbore...jerbo mu je Aljo reko da pazi na Bosnu...F-u-j odvratno je to gdje nas ova nasa nazovi Bosnjacka vlast vodi....
Jeli to on dosao da odnese ono sto mu je ALIJA ostavio u amanet?????